Son eklenen

Özge Özacar Kimdir?

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı ve aynı zamanda başrolünde oynadığı Bursa Bülbülü filmi, Disney Plus‘ta seyirci karşısına çıkıyor. Filmde bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan Cengiz’in en büyük hayali albüm çıkarmaktır. Cengiz’in Taşkın ile karşılaşması ile hayatı değişir. Cengiz, borç alarak Taşkın’ın babasının bestesini satın alır ancak Taşkın parayı harcar. Parayı yeniden kazanabilmek için Taşkın ve kardeşi Arzu ile sahneye çıkmaya başlar.

Bursa’da çekilen filmde Taşkın’ın kardeşi olan Arzu’yu Özge Özacar canlandırmaktadır. Arzu rolünde ki Özge Özacar kimdir birlikte tanıyalım.

Özge Özacar Kaç Doğumludur ve Nerelidir?

22 Nisan 1995 doğumlu olan Özge Özacar, 27 yaşında ve İstanbul doğumludur. Akrep burcu olan Özacar aynı zamanda 164 cm boyunda ve 54 kilodur.

Özge Özacar Kimdir?

Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk hayatına üniversitenin ilk yıllarında başlamıştır. Gazetecilik diplomasına sahip olan Özacar, biryandan da oyunculuk hayalini gerçekleştirme çabası içerisinde olmuştur. Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Plak dinlemeye, dans etmeye, spora ve Fransız kültürüne karşı büyük bir merak duymaktadır. Henüz 17 yaşında iken çalışma hayatına adım atmış olması, hayatının dönüm noktaları arasında yer almıştır.

Oynadığı Filmler ve Yapımlar

2019 yılında Didem karakteri ile Hababam Sınıfı Yeniden filminde, 2022 yılında Cansu Erim karakteri ile Show TV’de yayınlanan Baba yapımında ve 2023 yılında Disney+’da yayına başlayan Bursa Bülbülü filminde Arzu karakteri ile yer almıştır.


3 Yorumlar

  1. Güzel bir filme benziyor. Ata Demirer dün akşam TV 100'deydi. Film üzerine uzun uzun konuştu.

    YanıtlaSil
  2. Ata Demirer'in filmlerini severim. Biraz gülüp ,nefes molası vermek için fena bir alternatif değil sanki :)

    YanıtlaSil
  3. Ata Demirer filmlerini seviyorum, güzel oluyor:))) Özge Özacar'ı en son Baba dizisinde izledim, onun dışında kliplerde ve diğer dizilerde de hatırlıyorum:)))

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu