Son eklenen

FARMASİ İLE PARA KAZANMA

Farmasi de nasıl para kazanılır? Farmasi de ekip kurup nasıl seviye olarak yükselebiliriz? Ürünleri nasıl tanıtabiliriz? Kâr oranı ve ödeme sistemi nasıl? Buyurun hepsi makalemizde keyifle okumanızı diliyorum.

Farmasi Nedir?

 Farmasi Dr. Cevdet Tuna’nın kurmuş olduğu yerli bir kozmetik firmasıdır. Üretilen ürünler tamamen yerli üretim olup helal sertifikalıdır. Ürünler satışa sunulmadan dermatologlar tarafından test edilip onaylanmalıdır.

Farmasi de Nasıl Para Kazanılır?

 Farmasi de hem ürünlerini satarak hem de ekip kurarak para kazanmak mümkündür. Katalogdan ürün satışı yaptığınız takdirde kozmetik ürünlerinden %30, Cevdet Tuna amblemli ürünlerden %40, gıda takviyelerinden yani Nutriplus ürünlerinden %40, temizlik ürünlerinden %30 kar elde edebilirsiniz. Ayrıca yeni üye olanlara ilk 3 ay hoş geldin hediyeleri verilmektedir. Bu hediye ürünleri katolog fiyatına satıp oldukça iyi bir kâr elde edebiliriz.

Farmasi de Ekip Kurarak Nasıl Yükselebiliriz?

 Farmasi de ekip kurarak kazanç sağlamak daha kârlıdır. Alt kademenize üyeler ekleyerek, onlara Farmasi’yi tanıtarak ve onların da kazanmasını sağlayarak ekip kurabilirsiniz. Ekip kurduğunuz takdirde toplam ekip satışınızın %21’ini kazanabilirsiniz. Ekibinizdeki üyeleriniz de kendi ekiplerine üye ekleyip hem size hem de kendilerine kazanç sağlayabilirler.

Farmasi ürünlerini nasıl tanıtabiliriz?

 Farmasi ürünlerine katolog üzerinden sipariş vererek sahip olabilirsiniz. Sipariş verdikten sonra ürünlerin size ulaşması ortalama 2-3 iş günüdür. Ürünler elinize ulaştığında ise, ürünü deneyerek çevrenize sunarak ve ürünlerin deneme boylarını müşterilere sunarak Farmasi ürünlerinin tanıtımını yapabilirsiniz.

Farmasi de Kâr Oranı Nasıldır?

 Farmasi kataloğundan satış yaptığınız kozmetik ürünlerinden %30, Dr. Cevdet Tuna amblemli ürünlerden %40, gıda takviyelerinden yani Nutriplus ürünlerinden %40, temizlik ürünlerinden %30 kar elde edebilirsiniz. Ürünlerin geliş fiyatları kâr oranı Farmasi intranet sitesinin girişimci bölümünden rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Farmasi de ödeme sistemi nasıldır?

 Farmasi de 3 farklı ödeme seçeneği vardır. Bunlar; kapıda ödeme, kredi kartı ile ödeme ve banka havalesi ile ödemedir.

 Kapıda ödeme olarak faturanıza 9.90 TL civarında kapıda ödeme bedeli eklenecektir. Ben banka havalesi ve kredi kartı kullanmak istemiyorum derseniz bu yöntem tam size göre.

 Kredi kartı ile ödeme yapmak isterseniz kargonuz ilk iş gününde hazırlanarak kargoya verilecektir. Farmasi internet sitesinden güvenli bir şekilde kredi kartınızdan Farmasi faturanızı ödeyebilirsiniz. Kredi kartı bilgileriniz üyelik sisteminde güvenli bir şekilde saklanmaktadır.

 Banka havalesi ile ödeme yapmak isterseniz, Farmasi şirketi muhasebe bölümünden onay geldiği zaman kargonuz hazırlanacaktır. Farmasi fatura ödeme havale Olarak İş Bankası ve Akbank ile anlaşmaları vardır. İş Bankası ile havale yapmak için 1684 Farmasi kurum kodu ve danışman kodunuzu giriş yaparak Farmasi faturanızı rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Akbank ile havale yapmak isterseniz 7000295 olan Farmasi kodu ve danışman kodunuzu giriş yaparak faturanızı rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız ürünleri kullanmadığınız ve ambalajı açılmadığı takdirde 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürününüz hasarlı geldiğinde ise değişim talebinde bulunabilirsiniz. Makalemizi beğenmeniz dileği ile sevgiyle kalın.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu