Son eklenen

NETFLİX POPÜLER DİZİLERİ

Gündemden hiç düşmeyen Netflix dizileri, dizi ve film izlemeyi sevenlerin ilgisini her geçen gün daha çok çekiyor. Beğeniyle izlenen ve ilgi gören bu dizlerden popüler olanlar şunlardır;

İlki Love Alarm adıyla Güney Kore dizisidir. Dizi bir sezon sekiz bölümdür. Webtoondan uyarlanan dizide, bir uygulama ile yakınında senden hoşlanan biri olunca telefonuna alarm geliyor, böylelikle kimin senden hoşlandığını görebiliyorsun. Bu konu etrafında gelişen dizi çok beğenildiği için ikinci sezonu da gelecekmiş.

İkinci dizi Rise Of Empires Ottoman,Türk yapımı olan dizi altı bölümlük tek sezon olarak yayımlandı. Tarih dizisi kategorisinde olan dizide Osmanlı sultanı olan 2. Mehmet'in, Bizansın başkenti olan Konstantinopolis'i fethini konu alıyor.

Üçüncü dizi Bilim kurgu, gerilim kategorisinde, iki sezonluk olan Dark dizisidir. Alman yapımı bir dizide, bir çocuk kaybolur. Bunun üzerine dört aile sorularının cevabını aramaya başlarlar.Bu arayış sonucunda üç nesili de içerisine alan bir bilinmeyeni ortaya çıkarırlar.

Dördüncü dizi fantastik, komedi ve polisiye kategorilerinde yer alan Lucifer'dir. Dört sezonluk dizinin beşinci sezonu da çekiliyor. Dizide cehenneme ceza olarak yerleştirilmiş olan şeytanın, dinlenmek amacıyla geldiği Los Angeles şehrinde olaylı karşılaşmasıyla ilgi duymaya başladığı dedektif ile cinayetleri çözümlemeye başlamasıyla dizi başlar. Lucifer'i ait olduğu yere götürmek için ardından gelen melek kardeşi de umulmadık bir aşka yelken açar. Lucifer'i almaya gelen tek kişi o olmayacaktır! İzlerken kahkahalar atacağınız, zaman zaman cinayetleri merak edeceğiniz beğenilen bir dizidir.



Beşinci dizi yüzde doksan yedi oranında beğenilen, İspanya yapımı La Casa De Papel dizisidir. Dizi üç sezondan oluşuyor. Bir profesörün plandığı akıl almaz soygunu gerçekleştirmek için topladığı birbirinden tehlikeli kişilerden oluşan grubu, önce eğitir sonra da soygun planını gerçekleştirmeye başlarlar.

Altıncı dizi The Witcher, fantazi türünde bir sezon sekiz bölümden oluşuyor. Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. Dizi elfler ve cüceler arasında gelişen mücadeleyi konu alıyor.The witcher olarak bilinen büyücünün geleceği bilinen çocuğun doğumunu bekliyor, bu çocuğun ileride büyücü ve güçlü bir prenses ile karşılaşıp yolculuğa çıkmasını konu alıyor.

6 Yorumlar

  1. Lucifer filmini izlemiştim ama dizi olarak izlemedim ama ben henüz netflix e geçmeyenlerdenim ama kısa bir sürede geçicez gibi tanıtım için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engin bey üç ay oldu abone olalı ilk baştan keyifli geliyor ondan sonra sıkıcı netflix

      Sil
  2. Netflix ottoman alti bolum guzel diziydi.

    YanıtlaSil
  3. Lucifer ve Ottomanı seyrettim

    YanıtlaSil
  4. Dark listemde. Teşekkürler!

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu