Son eklenen

THE SİX BİLLİON DOLLAR MAN

The Six Billion Dollar Man filmi bir astronotun hayatının nasıl değiştiğini konu ediniyor. Lee Majors adında ki bir astronot, uzay kapsüllerini test etmekle görevlidir. Yine rutin bir işlem sırasında çok yüksek bir irtifaya çıktığı an içinde bulunduğu kapsülde sorun olur. İnişe geçmeye çalışsa da başarılı olamaz ve kaza yapar.

Devletin gizli bir kurumu, olay yerine ulaşarak Majors’u oradan alırlar ve bu olayın basında çıkmaması için herkesten gizlerler. Ancak Majors, kazada neredeyse vücudunun yarısını kaybeder. Gizli bir proje kapsamında Majors ileri teknoloji ile yeniden hayata döndürülür. Tabi o artık sıradan bir insan değil, süper güçlere sahip biyonik bir insan olur. Pek çok uzvu artık metal ve silah özelliğini taşır. Majors, devletin gizli kurumu olan O.S.I bünyesinde süper güçlere sahip bir ajan olarak hayatına devam eder.

The Six Billion Dollar Man filmin vizyon tarihi 5 Haziran 2020 olarak belirlendi. Bilim kurgu türünün en iyi örneklerinden olan film henüz fragman paylaşmamış olsa da konusu itibari ile gişe rekorları kıracak türden olacaktır.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu