Son eklenen

EN İYİ 5 MOBİL OYUN

Mobil oyunlar geçmiş zamandan bu zamana kadar ciddi anlamda yol kat etmiştir. Eskiden oynanan yılan oyunu ile şimdi ki oyunları kıyaslayarak bu değişimi görebiliriz. Cep telefonunun yaygınlaşması ve gelişmesiyle beraber mobil oyunlarda bu gelişimden payına düşeni almıştır. Şimdiki mobil oyunlarına baktığımızda gerek oynanış gerek grafik gerekse online oynanılabilirlik bakımından ciddi anlamda gelişme sağlamıştır.

En iyi 5 Mobil Oyunu

1.Mobile Legends: Bang Bang

En sevilen online oyun kategorisinde olan mobil legends: bang bang, sizlerin 5 vs 5 savaşmanıza olanak sağlıyor.

Seçtiğiniz karakteri güçlendirerek, rakip takıma karşı üstünlük sağlayarak zafer elde etmeye çalışıyorsunuz.

Oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz gibi tekil olarak da oynayabilir, global turnuvalara katılabilirsiniz.

Anlık olarak 4.1 yıldız puanına sahip oyun, 100 milyonu indirmeye ulaşmıştır. Oyunun yapımcılığını ise Moonton üstleniyor.

2.PUBG Mobile

Tencent Games ‘in yapımcılığını üstlendiği Pubg Mobile en gözde savaş oyunlarından biridir. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bu oyunu tek olarak da oynayabilirsiniz. Farklı haritalar bulunan oyunda ki amaç 100 kişiye karşı en iyi ekipmanları toplayıp hayatta kalmaktır.

Play store’ da 4.3 yıldız puanı ve 100 milyonu aşkın indirmesiyle popülerliğini devam ettiriyor.

3. Call of Duty Mobile

Bilgisayar oyunları oynayanlarında bildiği ve bir zamana damga vurmuş oyunlardan biri olan Call of Duty, mobil oyununu çıkardı. Yapımcılığını Activision Publishing ‘in üstlendiği oyunda 5 vs 5 savaşların yanı sıra 100 kişilik battle royal savaş moduyla beraber anlık 4.5 yıldız oranına sahiptir. 100 milyon indirmeye ulaşan Call of Duty oyununu ücretsiz olarak play store'den indirebilirsiniz.

4. Pocket City

Yapımcılığını Codebrew Games’in üstlendiği Pocket City, kendi şehrinizi kurarak yönetici olmanızı sağlayan bir oyundur. Play store’de anlık olarak 3.9 yıldız puanını sahip olan oyun 32 megabayt indirme boyutuna sahiptir. 1 milyon indirmesi olan oyunu ücretsiz indirerek keyifli bir dünyaya adım atabilirsiniz.

5. Online Soccer Manager

En iyi mobil oyunlardan biri olan online soccer manager’i indirip kendi futbol kulübünüzü kurup takımını yaratabilir diğer takımlara karşı maçlara çıkıp futbol bilginizi konuşturabilirsiniz.

Oyuna belirlediğiniz bir kulübü alarak yönetmeye başlıyabilirsiniz. O Kulübün transfer işlemlerini, oyuncu gelişimini, kulübün mali işlerini, sahaya çıkacak ilk 11'i ve sponsorluk işlemlerini yaparak rakiplerinize karşı galip gelmeye çalışıyorsunuz. Yapımcılığını Gamebasics BV ‘nin üstlendiği oyunu play store’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Anlık olarak 4.5 yıldız puanına sahip olan oyunun 10 milyonu geçen indirmesi bulunuyor.


1 Yorumlar

  1. Benim kız ve oğlan oynuyor pugb birde robloks fikrim yok konu hakkında

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu