Son eklenen

İnstagramda Hızla Takipçi Yükseltenlerin 3 Sırrı

İnstagram, sosyal medya platformları arasında en aktif kullanıcı kitlesine sahip platform. İnstagramda takipçi sayısının artık hem popülerlik açısından hem de maddi açıdan ciddi bir karşılığı var. Bu yüzden İnstagram takipçi yükseltme, dijital medyada ciddi bir yer alıyor.

Eğer İnstagram hesabınız varsa takip ettiğiniz kişiler, sayfaların büyük bir kısmı arkadaşlarınızdan oluşurken 3te 1lik kısmı popüler sayfalardan oluşur. Yani neredeyse her İnstagram kullanıcısı, popüler sayfaları, hesabının 3te 1lik kısmında tutuyor. Bu da popüler sayfaların ulaşabileceği kişi sayısını ciddi anlamda yükseltiyor.

İnstagram takipçilerinin tek faydası popülerlik değil elbette. İnstagramdaki takipçisi yüksek sayfaların en büyük motivasyonu, yüksek kazançlar. İnstagram takipçi yükseltme konusunun bu kadar önemli olmasının sebebi büyük ölçüde bu. Artık insanlar fiziki olarak bir işte 8 saat çalışıp maaş almak yerine, internette paylaştıkları birkaç içerik ile çok daha yüksek kazançları 1 saat içinde toplayabiliyorlar.

İnstagram takipçi arttırma işte bu yüzden önem kazanıyor. Fakat bu, sanıldığının aksine biraz daha zor bir işlem. Yapılan analizler gösteriyor ki kişisel kullanımdaki İnstagram hesaplarının büyük bir kısmı 300 ile 1,000 takipçi aralığına sahip. Yüksek kazançlar elde eden İnstagram sayfaları ise 500,000 ile 1 milyon takipçi aralığına sahip sayfalar.

Eğer İnstagram takipçi kasma işlemlerini düzenli ve doğru adımlar ile uygularsanız, bu konuda büyük ölçüde başarı elde edebilirsiniz. Her şeyden önce İnstagram takipçi arttırma için en önemli şeyin sabır ve istikrar olduğunu unutmayın. Her gün 50 takipçi kazanmayı hedefleyerek işe başlayın. Her gün 50 takipçi demek 1 ay içinde sayfanızın 1,500 takipçiye ulaşması demektir. 1,500 takipçili bir sayfanın yeni takipçi kazanma potansiyeli çok daha yüksektir. Bunun sebebi, yüksek takipçi sayısına sahip sayfaların, kullanıcılar tarafından merak uyandırmasıdır.

İlk aydan sonra ise hedef takipçi sayınızı yavaş yavaş arttırabilirsiniz. Örneğin günde 200 takipçi ile devam edebilirsiniz. Uygun koşullarda çok kolay bir şekilde elde edebileceğiniz günde 200 takipçi, 1 ay içinde 6,000 takipçi kazanmanıza yardımcı olacak. Yeterince sabırlı olursanız ve insanların ilgisini çekmeyi başarırsanız, ilerleyen süreçte hiçbir şey yapmasanız dahi insanlar sizi takip etmeye başlayacaktır.

Takibe Takip En İyi Yöntem
Özellikle Twitter ve İnstagram’da bilinen en kolay takipçi arttırma yöntemi, takibe takip yöntemidir. Birini takip etmeye başladığınızda o kişi de sizi takip etmek isteyecektir. Bu sayede takip ettiğiniz kişilerin büyük bir kısmı geri takip yaparak size takipçi kazandıracaktır. Fakat buradaki önemli adım, günlük takip isteği limitinizin olmasıdır.

İnstagram takipçi kasma eylemlerine resmi olarak karşıdır. Bu yüzden günde yüzlerce kişiyi takip etmeye başladığınızda hesabınızı spamdan takip etmeye kapatacaktır. Hesabınız spam nedeniyle bazı özelliklere kapatıldığında artık aramalarda ya en altlarda çıkacaksınız ya da hiç çıkmayacaksınız. Bu yüzden aşırıya kaçmanız demek, İnstagram sayfanızı tamamen çöpe atmanız demek olabilir.

Günlük takip isteği gönderme limitinizi kendiniz belirleyin ve belirlediğiniz sınırı asla aşmayın. Günlük maksimum 200 kişiye takip isteği gönderin. Gönderdiğiniz istekler eğer kabul edilmezse takip isteğinizi beklemede tutmak yerine geri çekin. Böylece spama düşme ihtimaliniz azalır.

İlgi Çekici Sayfanız Olsun
İnstagramda takipçi yükseltme istiyorsanız, ilk olarak insanların sizi takip etmesi için bir neden sunmalısınız. Eğer kalitesiz içerikler ya da fotoğraflara sahip bir sayfayla İnstagram takipçi kasma yöntemleri deniyorsanız, sizi takip etmeyi düşünen insanlar, sayfanızı gereksiz bularak takip etmekten vazgeçecektir.

İnstagramda yüksek takipçi sayılarına ulaşmanın birinci kuralının kaliteli içerikler servis etmeniz olduğunu unutmayın. Eğer takip edilmeye değer bir sayfanız yoksa, hangi tekniği kullanırsanız kullanın takipçi sayınızı hedeflediğiniz ölçüde yükseltemeyeceksiniz.

Eğer fotoğrafçılık üzerine bir sayfaya sahipseniz, bulduğunuz her fotoğrafı paylaşmak yerine yalnızca kaliteli ve göze hoş gelen fotoğrafları paylaşın. Eğer her gün fotoğraf paylaşırsanız, insanlar gezinirken sürekli size ait gönderiler görmekten sıkılacak ve sizi takipten çıkacaktır. Takipçi kazanmak kadar mevcut takipçinizi elinizde tutmak da önemlidir.

Takip Edilenler Sayınızı Düşük Tutmak
Eğer insanlar tarafından ilgi çekici bulunmak ve takip edilmek istiyorsanız, takip edilen sayınızı düşük tutmanızda yarar var. Takip ettiğiniz kişi sayısı, her zaman için takipçinizden düşük olsun. Böylece sizi takip edenlerin çoğunlukta olduğunu görüp, organik bir takipçi kitlenizin olduğuna inanarak sizleri takip etmek isteyeceklerdir.

Takip edilen kişi sayınızı tamamen sıfıra indirmeniz, insanlar için pek de güven verici bir hareket değildir. Hiç kimseyi takip etmeyen sayfalar ya çok popülerdir ya da bot takipçiye sahiptir. Eğer takipçi sayınız çok yüksek değilse, takip ettiğiniz kişi sayısını en az 300 olarak ayarlayın. Böylece aktif olarak kullandığınız algısını yaratırsınız.

İnstagramda takipçi yükseltme adına kurallara aykırı işlemler yapmayın. Özellikle bot takipçi satın almanız, sandığınızın aksine gerçek takipçi kazanmanıza engel olacaktır. Bunun nedeniyse İnstagram, bot takipçi satın aldığını düşündüğü sayfaları mimler. Bunun bir sonucu olarak da aramalarda çıkamaz, insanların duvarlarına gönderileriniz düşmez. Bu da potansiyel takipçi kitlenizi kaybetmenize yol açar.

İnstagramda takipçi yükseltme için takip edeceğiniz en mantıklı yol, kurallara uygun davranışlar sergilemeniz, aynı zamanda doğru teknikler uygulayarak işi şansa bırakmadan kendi takipçinizi kendiniz çekmenizdir.

6 Yorumlar

  1. Ne güzel önerilerde bulunmuşsunuz, deneyeceğim 👍Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Popüler taglarda işe yarıyor 😊

    YanıtlaSil
  3. Aslında şu an takibe takipte çok işe yaramıyor sanıyorum. Takipçi etkinliği yapıyorlar instagramda hızla takipçi edinmek için ama onda da genelde pastayı yiyen admin dediğimiz 10-15 kişi toplayan kişiler oluyor. Bazen instagram çökse de kurtulsam diyorum çünkü ciddi emek veriyorum ama karşılığını yeteri kadar aldığımı düşünmüyorum. 2012 de açtığım hesabım çekilişlerle v.s. 40k anca olurken bakıyorum iki gün önce açılmış hesaplar bot takipçilerle 50 k ile başlıyor :)) işin komiği de insanların bunlara inanması

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu