Son eklenen

iPhone 12 Max İncelemesi


iPhone 12 Max telefon modeli hiç şüphe yok ki rakipleri arasındaki en iyi teknik özelliklere sahip ve en estetik görünümlü sağlam ve pahalı telefon modelidir. Alıcıların beklentilerini ziyadesiyle karşılayan bu telefonun heyecan verici teknik özelliklerine değinelim.

iPhone 12 Max Teknik Özellikleri

6.1 inç ekran boyutuna sahip olan ve OLED teknolojisini, süper Retina HD gibi sadece APPLE şirketine ait teknolojisini de sunan harika bir ekran, alüminyum kasa 4 GB ram geçici belleğine ve yeni nesil gelişmiş A14 işlemci ile çalışan mükemmel bir telefon olduğunu söyleyebiliriz. iPhone 12 Max geleceğin teknolojisi olan 5G süper hızlı interneti de destekliyor.

Tüm bu güzel özellikler diğer cihazlara göre bu telefonun daha pahalı olmasını da gerektiriyor. Öyle ki iPhone 12 Max cihazının 128 GB dahili alana sahip versiyonu 750 dolara, 256 GB versiyonu da 850 dolara satılacak.

Eylül 2020 tarihinde satışa çıkması planlanan bu modelin ağırlığı 194 gram ve kalınlığı da 8,3 mm olarak tasarlanmış. Siyah kırmızı mavi ve beyaz kasa renklerine sahip olacak olan iPhone 12 Max ekranı 1792 x 828P çözünürlük destekliyor. Parlaklık ve çözünürlük değeri inç başına 326 piksel olarak karşımıza çıkıyor.

Telefonla oyun oynamak isteyenler için de ideal bir telefon olduğunu söyleyebiliriz. IOS 14 işletim sistemine sahip bu cihazda A13 işlemci kullanılacak. 12 MP kamerasının üstün özellikleri var. Ultra geniş kamerası 13 mm ve ana kamerası 26 mm OIS özellikli yani bulanıklığı ortadan kaldıran bir teknolojiye sahip. Ön tarafa da yerleştirilen 12 MP TOF 3D kameradır.

Yeni model iPhone 12 Max telefonu 3.110 mAh pil kullanıyor ve bu pili doldurmak için 18W adaptör kullanılıyor. USB 3.0 özelliği ile çok daha hızlı veri alış verişi yapabileceksiniz. APPLE bu modelde 3.5 mm ses girişi de kullandı. Stereo hoparlörleri ile oyun oynamak, konuşmak film izlemek çok keyifli olacak. Yeni cihaz IP67 sertifikasını aldı ve yarım saat boyunca 1 m derinlikte tutulduğunda zarar görmüyor. Eylül veya ekim ayında bu cihaz satışa çıkacak.


3 Yorumlar

  1. Fiyatı da oldukça pahalı. Gerçi ucuz telefon da kalmadı

    YanıtlaSil
  2. Daha geçen aya kadar bende İphone 4 vardı bozuldu . ios 7.2 idi :))

    YanıtlaSil
  3. İphone hiç kullanmadım android kullanımı daha kolay gibi

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu