Son eklenen

2 Önemli Pubg Mobile Taktiği

Pubg, her geçen gün oyuncu kitlesini geliştirmeye, daha geniş bir kitleye ulaşmaya devam ediyor. Son olarak android markette 100 milyon oyuncu barajını geçen Pubg Mobile, 500 milyon barajına da emin adımlarla ilerliyor. Hal böyle olunca da rekabetin bu kadar ön planda olduğu bir oyuna özel taktiklerin geliştirilmesi işten bile değil. Oyuncular oyun içerisinde yaşadıkları gereksinimlere göre, kolaylık sağlayacak pek çok taktiği geliştiriyor ve uyguluyorlar. Bu taktiklerin her birini teker teker anlatmak sayfalar sürer, ancak bazıları var ki oyunun ana hatlarını belirliyor. Hatta her fps oyununda başarıya ulaşmak için olmazsa olmaz olan spray taktiği de bu anlattıklarımızı birebir karşılıyor. Bu taktik de tıpkı anlattıklarımızdaki gibi oyuncuların ihtiyaçları doğrusunda ortaya çıkmış ve her fps oyununun içerisine yerleşmiş.

l Spray Taktiği
İstisnasız her fps oyununda, oyuncuların daha rahat ateş edebilmek için kullandığı bir taktik. Doğal olarak Pubg Mobile’da da uygun ayarlar oluşturulduğunda rahatça uygulanabiliyor. Bu taktiğin ana mantığı zaman kaybetmeden silahımızdaki mermileri, en isabetli biçimde kullanabilmek. Uygulamaya geçirirken yapmamız gereken tek şey, silahımızın tepme oranını göz önünde bulundurarak aynı oranda zıt bir hamle. Yani silahımız yukarı doğru ne kadar tepecekse, ekranı o kadar aşağı sürüklemeliyiz. Taktiğin ne kadar işe yarayacağıysa bizim kabiliyetimize kalmış durumda. Ancak bir önemli nokta daha var, bu da cihazımızın ateş etme butonunu mümkün olduğunca merkezi bir noktaya konumlandırmamız. Ne işe yarayacak derseniz, ekrandan uzak olan butonla istediğimiz yöne spray yapmamız daha kolay olacaktır. Parmağımız ekranın bittiği bir noktayla karşılaşmayacağından, herhangi bir kısıtlamaya da maruz kalmayacağız.

l Kapıya Tırmanma Taktiği
Bu taktik oyunun bir hatası sonucu kapılara tırmanabilmemizle başladı. Yapılan güncellemeden kaynaklı bir hatayla kapılara tırmanabilen oyuncular, bunu kullanarak çatılarda savaşmaya başladılar. Ancak bir sonraki güncellemeyle düzeltilen bu hata, oyuncuların isteği üzerine mobil sürüme dahil edildi. İşte böyle bir olayla Pubg Mobile çatışmaları çatılara da taşınmış oldu. Kullanımıysa çok basit, duvarlara tırmandığımız gibi kapılara da zıplayarak tırmanabiliriz. Bu sayede uygun konumda bir ev bulduğumuzda, bu evin konumunu çatısından savaşarak kullanabilir, müthiş bir avantaj elde edebiliriz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu