Son eklenen

Honor 9A Telefon İncelemesi

Yeni bir telefon modeli olan Honor 9A 6.30 inç ekran boyutuna sahip olup 720 x 1600 piksel çözünürlük sunmaktadır. Bu cihaz HD Plus teknolojisini kullanıyor, cihazın 3 GB RAM bileşeni var ve Mediatek Helio P22 model işlemci ile güçlendirilmiştir, 64 GB dahili alanı olan bu telefonun 512 GB seviyeye kadar SD destekleme yuvası bulunuyor.

Honor 9A Teknik Özellikleri
Honor 9A telefon modelinin 13 mega piksel arka kamerası ek olarak 5 mega piksel ikinci bir kamerası var. Bunlara ek olarak bir de derinlik için 2 mega piksellik bir sensör daha bulunduruyor, toplamda bu telefonun arkasında 3 tane kamera var. Ön tarafta ise 8 mega piksellik bir kamera yer alıyor. 2020 yılında çıkarılan bütün telefon modellerinin pilleri yüksek kapasiteli olduğundan Firma bu telefon içinde 5.000 mili amperlik bir kapasite tercih etti. Tabii ki bu telefonu doldurmak için hızlı şarj adaptörüne de ihtiyacı var, bunun için firma bu telefon için 18 watt hızlı şarj adaptörü desteğini sunuyor. Bunların dışında Micro USB girişi Wifi 802.11 bgn kablosuz bağlantı özelliği Bluetooth 5.0 ve GPS gibi özellikleri bulunuyor.

Honor Ucuz Telefon Modelleri
Firma bu telefonla birlikte Magicbook 15 inç dizüstü bilgisayarını Honor 9C model telefonunu da aynı anda piyasaya sürüyor. Bu telefonla ilgili önemli bir ayrıntı da telefonun fiyatıdır: Honor 9A model telefonun perakende satış fiyatı 161 dolar olarak kararlaştırıldı. bu Fiyat temel sürümü için yani 64 GB depolama alanı 3 GB RAM Android 10 işletim sistemli 6.30 inç ekrana sahip 8 mega piksel ön kameralı ve 5.000 mili amperlik bataryalı telefonun en temel versiyonunun fiyatıdır. Bu telefonun Honor 9N modeli 128gb alanlıdır ve 4GB versiyonlu olarak 200 dolara satılıyor. Bir diğer modeli de 293 dolar fiyatla satılan Honour 8x modelidir ki bu modelin 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının versiyonu olarak karşımıza çıkıyor, özetle hayatımızdaki her şey gibi ne kadar para o kadar köfte prensibi bütün telefon piyasasında geçerlidir. Telefon donanım ve yazılımındaki özellikler arttıkça cihazların fiyatı da buna paralel olarak artıyor. Amazon India platformunda Honor 10 Lite telefonu Safir mavi kasalı olarak 6 GB RAM ve 64 GB dahili alanla geliyor ve bu telefonun fiyatı da 215 dolar olarak belirlenmiş. Tabi ki bu cihaz giriş seviyesi müşteriler içindir. Daha yüksek kapasiteli RAM ve ROM isteyenler için kesenin ağzı biraz açılacak. Honour bu yıl çok güzel ve ucuz telefonlar üretmeye başladı. Hitap ettiği pazarı geliştirme yolunda hızla ilerliyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu