Son eklenen

Instagram Fotoğrafları Nasıl İndirilir?

Gelişen teknoloji ve artan sosyal medya kullanımı ile hayatımıza birçok sosyal medya uygulaması girmiş durumda. Fotoğraf, video ve hikaye paylaşmamızı sağlayan Instagram da bu sosyal medya uygulamalarından biri. Bu yazımda indirmek istediğiniz Instagram fotoğraflarını indirmenin basit bir yolunu göstereceğim.

DownloadGram ile İndirme

Öncelikle instagram.com adresine ya da Instagram uygulamasına girip indirmek istediğiniz herkese açık fotoğrafa tıklayın ardından fotoğrafın sağ üstündeki üç noktaya tıklayın. Açılan menüden "Bağlantıyı Kopyala" tuşuna bastığınız zaman gerekli bağlantıyı almış olacaksınız. Bağlantıyı aldıktan sonra downloadgram.com sitesine girip URL çubuğuna bu bağlantıyı yapıştırıp "Download" tuşuna basın. İlgili fotoğrafı indirmiş olacaksınız.

Uygulama ile İndirme

Öncelikle Google Play Store Üzerinden "Photo & Video Downloader for Instagram - Repost IG" adlı uygulamayı indirin. Ardından Instagram uygulaması üzerinden indirmek istediğiniz herkese açık fotoğrafa tıklayıp, fotoğrafın sağ üstündeki üç noktaya tıklayın. Açılan menüden "Şurada Paylaş" tuşuna bastıktan sonra bir menü daha açılacak. O menüden "InsTake Downloader" seçeneğini seçin (dikkat edin ikonu Instagram'a çok benzerdir). Seçeneği seçtikten sonra gerekli uygulama açılacak, size geriye sadece "Download" tuşuna basıp fotoğrafı indirmek kalıyor.

Gizli Hesaptaki Fotoğrafları İndirmek

Bundan önceki iki paragrafta "herkese açık fotoğrafta" bildirimine dikkat etmişsinizdir. Şimdiki paragrafta gizli hesaplardaki fotoğrafları indirmeyi göstereceğim. İlk olarak tarayıcıdan "https://instadownloader.co/tr/private.php" adresini açın, sonra da aynı tarayıcıdan yeni bir sekme açıp "instagram.com" adresine gidin. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra indirmek istediğiniz fotoğrafın sağ üstündeki üç noktaya tıklayıp açılan menüden "Bağlantıyı Paylaş" tuşuna basın. Açılan menüden "Panoya Kopyala" seçeneğini seçtikten sonra bir önce açtığınız sekmeye gidip, bu bağlantıyı URL çubuğuna yapıştırın ve "İndir" tuşuna basın.

Siteleri Uygulama Olarak Kaydetmek

Eğer fotoğraf indirme sitelerini sık kullanan biriyseniz bu siteleri Android telefonunuza uygulama olarak indirmenin bir yolu var. Tarayıcınızda ilgili siteyi açıp, sağ üstteki üç noktaya tıklayın. Açılan menüden "Ana Ekrana Ekle" tuşuna basın. Karşınıza isimlendirme menüsü açılacak, istediğiniz ismi verip "Ekle" tuşuna tıklayın. Siteyi uygulama olarak almış olacaksınız.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu