Son eklenen

İnternet Üzerinden Gelir Elde Edebileceğiniz 5 Altın Yöntem

Günümüzde birçok kişi hem boş vakitlerini değerlendirmek hem de ek gelir elde etmek amacıyla internetten üzerinden yapabilecekleri işlere yönelmiş durumda. Eğer sizde internet üzerinden gelir elde etmek isterseniz bu yazımızda anlattığımız yöntemlerden bir veya birkaçını uygulayabilirsiniz.

Makale Yazarlığı Yapın

Eğer kendinizde makale yazabilecek nitelikleri barındırdığınıza inanıyorsanız makale yazarak ve yazdığınız makalelerin internet üzerinden satışını yaparak para kazanmanız mümkün. Bu konuda hizmet veren birçok makale sitesi mevcut, ayrıca makale alım ve satımı yapılan birçok forum sitesi de mevcut. Önceden yazmış olduğunuz, hazırda bulunan makalelerin satışını yaparak veya sipariş üzerine makale yazarak gelir elde edebilirsiniz.

Anketlere Katılın

Birçok firma piyasaya yeni sunduğu, sunmayı düşündüğü veya çoktan sunmuş olduğu ürünleri veya hizmetleri hakkında insanlardan geri bildirim alabilmek adına anketler hazırlamakta ve bu anketlerin insanlara ulaşabilmesi adına anket siteleri ile çalışmakta. Eğer sadece size yönlendirilen anketleri cevaplayarak para kazanmak isterseniz bu tarz anket sitelerinin bir ya da birkaçına üye olabilirsiniz.

Reklam İzleyin

Oturduğunuz yerden bilgisayarınız, akıllı telefonunuz veya tabletiniz vasıtasıyla sadece reklam izleyerek gelir elde edebilmeniz mümkün. Bu çok uğraş gerektirmeyen yöntemin kazanç miktarları da çok düşük fakat hem uğraş gerektirmeyen bir yöntem istiyorsanız hem de damlaya damlaya göl olur mantığına sahipseniz bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Bu konu üzerine hizmet veren birçok reklam izle gelir elde et temalı siteden bir ya da birkaçına üye olarak gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.

Dropshipping

Olabildiğince az yatırım ile yapabileceğiniz ve elinizde stok bulundurmak durumunda olmadığınız bir yöntem arıyorsanız dropshipping tamda size göre. A1 ve A2 adlı iki tane online ticaret sitesi düşünün. A1’de çok uygun fiyata satılan bir X ürününün A2 sitesinde ya hiç satışı yok (benzeri bile) ya da A1 sitesinde bulunandan çok daha pahalı fiyata sahip. Bu durumda X ürününün A1 sitesindeki satış fiyatının üstüne kendi kâr payınızı da koyarak A2 sitesinde ilan açın. A2 sitesinden size sipariş geldikten sonra ürünü A1 sitesindeki tedarikçinizden çekin ve A2 sitenizdeki müşterinize yönlendirin. Böylece müşteri ile tedarikçi arasındaki köprüyü oluşturan aracı olun ve bu sayede stok tutmadan ya da yatırım yapmadan gelir elde edin.

Online Eğitim Verin

Uzmanı olduğunuz konular hakkında internet üzerinden online eğitim vererek gelir elde edebilmeniz mümkün. Bu konu üzerine hizmet veren internet sitelerinden ve birçok forum sitesinden iş alabilir ve öğrenci toplayabilirsiniz.

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu