Son eklenen

Realme Narzo 10 Telefon Özellikleri


Realme Narzo 10 model cihaz, Realme şirketinin gözde cihazlarından biridir ve aynı kulvarda yarıştığı telefonlara göre bazı artılar vardır. Beyaz yeşil ve mavi renklerle gelen bu cihaz, yakın zamanda Hint pazarındaki yerini aldı. Cihaz 48 MP arka kameraya sahiptir. Arkaya 4 sensör yerleştiren firma, 5.000 mAh pil kullanıyor. Bu telefonun fiyatı Hint pazarında 160 dolar fiyatla satılıyor. Bizde ise yaklaşık 1.150 liraya satılacak. Covit19 nedeni ile üretimi ve satışı geciken cihaz, şimdi alıcıları ile buluşuyor.

Realme Narzo 10 Telefon Detayları
6.50 inç ekran boyutuna ve 720 x 1600P çözünürlüğe sahip olan bu cihaz Mali G-52 model grafik işlemcisi ile geliyor. 4 GB Ram taşıyan cihaz MediaTEK Helio G80 model çip taşıyor. Bu çip telefonun ucuz olmasını sağlayan etkendir. Eğer aynı frekanslarda çalışan Snap Dragon işlemci kullanılsaydı fiyatı artacaktı. Ama MediaTEK işlemci pazarında bu yıl telefonların yarısında yer almak istiyor. Cihaz dahili olarak 128 GB ROM alanı ile geliyor olmaktaysa da SD kart isteyenlere 512 GB ek alan imkanı var.

48 MP arka kamerasının yanı sıra 8+2+2 MP kameraya daha yer veren şirket, bu telefonda iyi bir çekim-video deneyimi sunmak istiyor. Ön tarafa da delikli ekran içine 16 MP kamera yerleştiren firma önde de iyi öz çekimlere önem verenlerin ihtiyacını karşılayacak.

Cihazın 5.000 mAH kapasite pilini doldurmak için Realme Narzo 10 telefonla beraber bir de 18 Watt adaptör gelecek. 9 mm kalınlığa sahip cihaz biraz kalın tasarlanmış neredeyse optimum değeri 1 mm geçmiş ama ağırlığı 199 gram olarak optimum değerdedir. Ele avuca sığan kullanışlı estetik bir cihaz olan Realme Narzı 10 model cihaz, parmak izi sensörü de taşıyor.

Realme Narzo 10 model yeni cihazda bağlantı için 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth v5.0, GPS / A-GPS ve şarj için bir USB C Tipi bağlantı noktaları da yerini almış bulunuyor, cihazın 5G desteğinin olmaması tek eksiği gibi görünüyor.

Fakat telefonu test eden otoriterler, kameraları ortalama buluyor, cihazın yazılımında da spam içerikli bildirimler olduğunu ifade ediyorlar. Pil ömrü bakımından 100 üzerinden 100 puan alan cihaz, bütçe bakımından da bu cihaza 100 üzerinden 90 puan vermişler.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu