Son eklenen

Rüya Tabirleri

Rüyada evliya görmek uzun zamandır ibadet ve ilahi işlerle, olaylarla uğraşıyor olmanızın sonunda hayırlı ve güzel ve doğru bir yolda gidiyor olmanıza işarettir.

Rüyada evliya görmek sürdürdüğünüz ibadetlerin ve hayırlı işlerin etrafınızda olanlarca takdir edilmesine tabir olunur. Rüyada evliya görmek anlamı bu aralar hem şansının hem de kısmetinin açık olmasına ve bu aralar yeni anlaşmalar imzalamanın tam da zamanı olduğunu işaret ediyor olabilir. Bu rüyayı gören kişi bekarsa hayırlı, güzel ve bir o kadarda maharetli olacak bir eşe, evliyseniz hayırlı ve güzel evlatlara yorumlanır. Hayatınızın olumlu ve doğru yönlendirmek adına ilahi güçlerin ve şansınızın gücüne inanın. Doğru bildiğiniz yoldan asla dönmeyin ve kararlı ve kendine güvende sınır tanımayan biri olmaya çalışın. Rüyada evliya yeni olanaklar, iş ve terfi konusunda hayatında olan gelişmeleri işaret eder. Geleceğe dair umutlar, beklentiler ve bol bol dua ederek ulaşmak istediğiniz hayallerin olmasına ve bu hayallerin bu evliya sayesinde olumlu sonuçlanmasına yorumlanır.




Rüyada elbise provası yaptırdığını görmek yakında bir iş, evlilik ya da mülk almak konusunda adım atacak olduğunuza delalettir.

Rüyada elbise provası yaptırdığını görmek yeni bir yatırım veya iş değişikliği konusunda düşüncelerinizin olmasına ve bu iş değişiminde adım atmadan yapacak olduğun araştırma ve soruşturmalara yorumlanır. Rüyada prova önünüzün açık ve hayırlı bir yolda olmanıza, sıkıntıların geride kalarak önünü gördüğün kafanda karışıklıkların biterek yoluna girecek olan hayatına yorumlanır. Rüyada prova yaptırdığını görmek anlamı eşinle evlat sahibi olmak istemene bu yolda çalışmalar yapacak ve hayırlı haberler alacak olmana yorumlanır. Rüyada prova yaptırdığını görmenin anlamı dertler ve kederleri üzerinden atarak yeni bir dönemde hayatını sürdürmene yorumlanır. Rüyada prova yeni bir kıyafet alışverişi yapacak ve donanacak olmana yorumlanır. Rüyada elbise prova etmek yeni bir oluşum bu evlilik,iş ve yeni bir okul konusunda da olabilir.


Rüyada dişinin düştüğünü görmek geçmişten bu günlere getirdiğin sıkıntıların artık sırtından düşerek feraha ve huzura erecek olmana yorumlanır.

Rüyada dişinin düştüğünü görmek sağlığında güzel ve sıhhatli günlerin hayırlı, uzun bir ömrün seni beklemesine yorumlanır. Rüyada dişinin düşmesi bir tabire göre eşinden ayrılacak yada itilafa düşecek olmanıza da yorumlanır. Rüya tabirleri dişin düşmesi kolayca ve zahmetsiz düşmesi sıkıntılardan yardımsız ve kolayca kurtulacak olman geçim darlığından kurtularak rızkının artışına tabir olunur. Rüya tabiri diş düşmesi zorlanarak ve acı çekerek düşüyorsa sıkıntılarının sana acı vererek zahmetle ve büyük çabalarla kurtulacak olmana bu sıkıntıların maddi sıkıntılar olmasına, nüfuzlu birinden alacak olduğun maddi, manevi yardımlara yorumlanır.


Rüyada canının sıkıldığını görmek geçmişte yaptığın ve seni daraltan, sıkıntıya sokan günahlardan duyduğun vicdan azabına delalettir.

Rüyada canının sıkıldığını görmek eskiden yaptığın yanlışların ruhuna zarar vermesine ve bir an önce tövbe ederek doğru yolu bulmana vicdanını rahatlatmana yorumlanır. Rüya tabiri can sıkıntısı yoluna girecek ve Allah katında davranışlarla, yaptıklarınla takdir görmene ilahi bu güçle etrafında yararlı, takdir edilen biri olmana yorumlanır. Rüya tabiri can sıkılması geçmişten dersler çıkarmak gerekliğine ve kendinin de bu yaptıklarından dolayı affederek bunların gelecekte seni doğru yolu bulmanda bir araç olduğunu kabul etmene yorulur. Rüyada can sıkılması normal yaşantınızdaki sorunlarınızın bu rüyadan sonra azalarak ve Allah yolunda davranışlarla pekişerek doğru yolu bulmanıza, imanınızla ibadetlerinizi bu konuda çalışmalara zaman ayırmaya gidecek olmanıza yorumlanır.



Rüyada can çekiştiğini görmek hayatınızın bundan sonraki kısmını mutlu ve uzun ömürlü geçirecek olmasına yorumlanır.

Rüyada can çekiştiğini görmek saadete, sıhhatte de bolluğa ve umut dolu bir hayata yorumlanır. Rüya tabirleri can çekişmek eğer başkaları can çekişiyorsa hayatında, işlerinde kazanacak olduğun mertebe, kazançla, bollukla dolu iş ve aile hayatına yorumlanır. Rüya tabiri can çekiştiğini görmek muradına ererek doğru yönlendireceğin hayatında karşına doğru ve hayırlı insanların çıkacak olmasına yorumlanırken sağlığında,sıhhatte ve ömründe de uzun bir yaşama delalettir. Kolay elde edecek ve yatırım ve birikimler yapacak olduğun kazançlı bir işin sahibi olacağına yorumlanır. Rüyada can çekişmek hayatınızda karşınıza çıkacak olan bol şansa ve imkanların var olmasına neşeli, müjdeli haberlerin duyularak sizde ve ailende yaratacak olduğu heyecana yorumlanır.


Rüyada burnunun kanadığını görmek şayet bir iki damla ise bu rızkının artarak kazancında ve işlerinde karşılaşacak olduğun bolluk ve berekete yorumlanır.


Rüyada burnunun kanadığını görmek eğer fazlaca ise malında ve paranda olacak kayıplara, rızkının azalarak maddi sıkıntıya düşmene yorulur. Rüyada burun kanaması açık renkte ise kişinin haram yollardan ve etrafındakilerin tavsif etmediği konularda para kazanmaya tabir olunur. Rüyada akan kan üzerinize bulaşarak üzerinizin kirlenmesiyse keder ve üzüntünün hayatınıza girerek sıkıntılı ve hayra yorulmayan işlere maddi ve manevi olaylara yorumlanır. Rüyada burnunun kanadığını görmek anlamı yani kanayan burun sıkıntılı bir durumda olmanıza ve bu durumdan kurtulmakta bol zaman, para, çaba sarf etmene fakat bir çıkış yolu bulamayarak daha fazla derde, borca, çıkmaza girmenize yorumlanır.


Rüyada cüzdan görmek eğer yolda yürürken bulduysanız çaba ve emek harcamadan yapmak istediğin kazanca kavuşacağına yorumlanır.

Rüyada yolda cüzdan bulmak kaybedecek ve aranarak bulunamayacak olan kaybınıza, cüzdanın para, altın ve gümüş bulmaksa yakın zamanda elinize geçecek olan paraya, kazanca, paranın cüzdanda olmamasıysa umut ettiğin, olmasını istediğin olayların, işlerin yolunda ve iyiye sonuçlanmayarak gidişatına tabir olunur. Rüyada cüzdan görmek sakladığın ve gizlediğin şeyler olmasına, bu gizlerin hayatınızı alt üst etmesine emanete hıyanet ederek güvenilir olmayan birisi olmana yorumlanır. Rüyada cüzdan kişinin bedenidir ve Allah da bu bedene kişinin iyi ve koruyarak bakması gerektiğine, emanet, sırlar konusunda temkinli ve ağzı sıkı biri olman gerektiğine yorumlanır. Rüyada cüzdan görmek anlamı yolunda olmadan emek ve çalışma konusunda isteksiz olduğun biri olmana yorumlanır.


Rüyada ablanı görmek sıkı ve güzel bir muhabbette olmanız bekar biriyseniz güzel ve mutlu bir evlilik yapacak olmanıza delalettir.

Rüyada ablanı görmek erkekseniz ablanız tarafından edinecek olduğunuz bir mala, paraya yorumlanır. Rüyada ablanızdan uzakta durmanız onunla diyaloğa geçmenize, yanına giderek onun gönlünü alarak hatırını sormanıza yorumlanır. Rüyada ablanı görmek anlamı yakınlarınız ve ailenizle bir arada olmaya, davet yada bir sofrada bir araya gelerek yolunda ve hayırlı kazanca, rızka, helal kazanmaya yorumlanır. Rüya tabirleri abla aile büyüklerinin de yakın zamanlar da arayıp sorarak onlarında gönlünü almanıza, kadın bir abla görmek şefkate ve doyulmaz sevgi, muhabbetin aranızda olmasına delalettir. Bu rüya birbirinize duyduğunuz saygıya, sevgiye yorulurken ablanızın zor, iyi zamanda hep yanınızda ve arkanızda olmasına yorumlanır.


Rüyada acı çektiğini görmek gerçek hayatında yaptığın bazı hatalar ve haram yoldan yiyerek elde ettiklerinden duyduğun huzursuzluğa yorumlanır.

Rüyada acı çektiğini görmek hayatta herkesin iyi yada kötü yapıp pişmanlık duyduğu bazı durumlar söz konusudur önemli olan bu rüyadan sonra senin canını sıkan ve sana ıstırapveren bu olaylar tekrar düşmemektir. Rüya tabiri acı çekmek aslında sana bir uyarı niteliğinde olduğu gibi bazı girişimlerde bulunarak yaptığın düşünce hatalarının karşına maddi ve manevi sıkıntı olarak çıkmanıza, aldığınız kararlarınızı daha temkinli hareket ederek, sonuçlarını araştırarak yapmanıza yorumlanır. Rüya tabiri acı çektiğini görmek yaptığınız hataların karşınıza zaman içinde çıkacak fakat size daima ıstırap vermeye devam edecek.


1 Yorumlar

  1. Benimde bu ara rüya sezonu gene açıldı. Film gibi rüyalar görüyorum . :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu