Son eklenen

Samsung Galaxy Note 20 İncelemesi

Piyasaya çok yakında sunulacak olan Samsung Galaxy Note 20 model telefon serisi, 3 ayrı varyantta sunulacak ki bunlar; Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Plus ve Galaxy Note 20 Ultra modelleri olacak. Cihazların hem Snap Dragon 865 model hem de Exynos 990 model işlemci ile ayrı ayrı donatılacakları bilgisi geldi. Tabi ki bunlar 5G teknolojisini de destekleyecekler.

Mükemmel Donanımlar
Giriş seviyesi olarak gelen Note 20 bu serideki en düşük özellikli telefon olacak. Daha büyük kardeşler olarak Samsung Galaxy Note 20 Plus ve Samsung Galaxy Note 20 Ultra telefon modelleri daha farklı donanımsal özelliklere sahip olacaklar. Her üçü de birbirinden güzel şık ve sağlam telefonlar olan bu cihazlardan kameralar dikdörtgen modül yerleştirilmiş bakır renginde kasada çok şık duruyorlar. Bu cihazların her üçünde de ön kamera Infinity-O teknolojisini destekleyecek. Ses düğmesi, alt kenarda usb Type-c bağlantı noktası bulunacak 3.5 milimetre kulaklık girişi bu cihazda yer almayacak. Söylentilere göre Exynos 990 işlemci Hindistan'da piyasaya sürülen modellerde olacak, bu yeni akıllı telefonların 4G versiyonları ve 5G versiyonları olacak. Çünkü herkes bu pahalı telefonun en yüksek modelini satın alamaz. Hele ki Hindistan pazarı biraz daha düşük fiyatlı modellerin kapıştığı bir pazardır ve Samsung bu pazara girerken uygun fiyatlı ürünlerle girmek zorunda… Dolayısı ile Bu pazarda Snapdragon gibi pahalı Bir işlemci yerine kendi ürettiği Exynos 990 model işlemci ile rekabeti kızıştıracak.

Galaxy Note 20, Note 20 Plus, Note 20 Ultra Özellikleri
Galaxy Note 20 serisindeki telefonlarda Dynamic Amoled ekranlar olacak. Note 20 Plus ve Ultra cihazlarının her ikisinin de ekranı 120 hertz ekrana sahipler. Galaxy Note 20 düz versiyonu 60 Hertz yenileme hızına sahip olacak ve full HD ile gelecek. Boyutlar ise 6.70 inç olarak düşünülüyor Galaxy Note 20 Plus modelinin 0.2 inç daha küçük tasarlandığı ifade ediliyor Ultra versiyonunun ise ekranı Henüz belli değil. Samsung Galaxy Note 20 modelinde 12 mega piksel geniş açılı sensörü olacak. Ayrıca 64 mega piksel telefoto sensörü ve 12 mega piksel Ultra geniş sensör bulunacak ki arkada toplamda 3 kamera yer alacak. Birincil sensörün 108 mega piksel olacağı 2. Sensörün 12 mega piksel telefoto sensör olacağı ve 3. sensöründe Ultra geniş sensör olarak 12 mega piksel olacağı ifade ediliyor. Bu cihazın en üst versiyonu 50 X yakınlaştırmayı destekleyebilecek. Note 20 Ultra modeli de 108 mega piksel ana sensör 12 mega piksel genişlik sensörü ve 100 X zoom destekleyebilecek. 13 mega piksellik Periskop lazer otomatik odaklama modülü ile beraber Toplamda 4 kamera taşıması bekleniyor

Cihazların Android 10 tabanında olacağı ifade ediliyor ve 45 watt hızlı kablolu şarj teknolojisi ile 25W kablosuz şarj teknolojisini kullanacakları ifade ediliyor. Bunlara ek olarak telefonlar 9 watt ters kablosuz şarj teknolojisini de kullanacak. Ayrıca güvenliği maksimum seviyeye çıkarmak için çok hızlı çalışan parmak izi tarayıcıları da bulunacak. Her 3 telefonun da suya dayanıklılık derecesi yüksek olan standartların testinden geçtiği bildiriliyor. 500 GB depolama alanına sahip 16 GB kadar ram Bileşeni içeren en üst versiyonda S-Pen özelliklerinin biraz daha geliştirilmiş olarak geleceği de söyleniyor. Samsung Galaxy Note 20 model cihazların en temel versiyonunun 935 dolar civarında satılacağı da gelen haberler arasında... Bu ayın sonunda telefon piyasası oldukça canlanacak.

2 Yorumlar

  1. Teknolojileri gayet güzel aslında ama Samsung’u sevemedim... Zamanında başımıza işler açmışlığı var

    YanıtlaSil
  2. Telefon güzel fakat bana çok büyük geliyor. Büyük telefon sevenler için iyi olabilir

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu