Son eklenen

WhatsApp Web'in Bilinmeyen Özellikleri

WhatsApp Web'den tam olarak yararlanmanıza yardımcı olmak için, WhatsApp Web'in sunduğu bilmediğiniz 9 özelliğin bir listesini hazırladık. 

WhatsApp Web'in Bilinmeyen Özellikleri

WhatsApp Web de tıpkı uygulama gibi milyonlarca kullanıcı tarafından özellikle de Covid-19 salgını nedeniyle herkesin evden çalıştığı zamanlarda kullanılıyor. WhatsApp Web'de bulunan çoğu özelliğin farkında olsak da, çoğumuzun bilmediği bazı şeyler var. WhatsApp Web'den tam olarak yararlanmanıza yardımcı olmak için, WhatsApp Web'in sunduğu bilmediğiniz 9 özelliğin bir listesini hazırladık.

1. Whatsapp Web, Messenger Odası Oluşturmanıza İzin Verir

Bu özellik henüz WhatsApp mesajlaşma uygulamasında kullanılamaz. WhatsApp, geçen ay Messenger Room özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik sadece Messenger Room'da grup görüşmesi yapmak istediğiniz kişileri eklemenizi gerektirir. Oda Oluştur seçeneği, WhatsApp Web ana ekranında mevcuttur, sadece üç noktaya tıklayın ve Oda Oluştur'u seçin.

2. Yeni Bir Çıkartma Paketi İndirilemez Veya Arayamaz

WhatsApp uygulaması, kullanıcıların yeni çıkartma paketleri eklemelerine izin verir, ancak Web sürümünde durum böyle değildir. Web sürümünde, kullanıcılar yeni bir çıkartma paketi indiremez. Yalnızca önceden indirilmiş olanları gösterecektir. Kullanıcılar, indirilen çıkartmalardan herhangi birini seçebilir ve bunları kişilerine gönderebilirler.

3. Sık Görüşülen Arkadaşları Bulmak Kolay

Bu özellik WhatsApp uygulamasında da mevcuttur, ancak web'de bulmak kolaydır. Pencerenin üst kısmındaki mesaj simgesine tıklamanız yeterlidir ve sık görüşülen tüm kişileri gösterecektir.

4. Yeni bir durum eklenemeyecek

Evet, bir durum eklemek istiyorsanız WhatsApp'a, web sürümünde bu mümkün olmayacak.

5. Ayrıca Durumu Kimin Kontrol Ettiğini Kontrol Edemez

WhatsApp Web, kullanıcının uygulamayı kullanarak yüklediği durumu gösterir. Kullanıcıların durumu kimin kontrol ettiğini görmesine imkân vermiyor. Durumu gören kişileri kontrol etmek için uygulamayı kullanmak zorunlu.

6. Sabitleme

WhatsApp uygulamasına benzer şekilde, web sürümü de kullanıcıların sohbetleri sabitlemesine ve işaretlemesine olanak tanır.

7. Bireysel Sohbetlerde Mesaj Arama

Bir kişinin gönderdiği belirli bir mesajı arıyorsanız, sadece bireysel sohbete gidin, arama simgesine tıklayın ve mesajın anahtar kelimesini yazın. Bu özellik WhatsApp uygulamasında kullanılamaz.

8. Sohbetleri Sabitleyebilir Ve Arşivleyebilir

WhatsApp uygulamasına benzer şekilde, web sürümü de kullanıcıların sohbetleri sabitlemesine ve gerçekleştirmesine olanak tanır. Kullanıcıların yalnızca bireysel sohbette açılır simgeye tıklamaları ve uygun seçeneğe dokunmaları gerekir.

9. Aynı Whatsapp Hesabını İki Farklı Pencerede Açamazsınız

Uygulamaya benzer şekilde, web de iki farklı pencerede bir WhatsApp hesabı açamaz. Aynı WhatsApp hesabını iki farklı pencerede açmaya çalışırsanız, kullanıcılardan hesabı yalnızca bir pencerede kullanmaları istenecekti.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu