Son eklenen

Asus ROG Strix Scar 17 Dizüstü Bilgisayar İncelemesi

Oyun odaklı bilgisayarlar teknolojinin gelişmesiyle artmaya başladı. Son teknolojik uygulamalar ve grafikler ile donanmış bilgisayarların gelişimi ilerliyor. Bunlardan biri de dört gözle beklenen Asus ROG Strix Scar 17. Son teknolojinin pigmentleri ile oluşturulmuş oyun severlerin beğenisine sunulmuş bir dizüstü bilgisayarı.

Asus ROG Strix Scar 17 modelinde bazı teknolojik uygulamalara erişmek çok kolay. Fiyat performans açısından, ekran kartı ve işlemci gücü benzer ürünlere göre daha cazip.

Teknik Özellikleri
Piyasada adından söz ettiren Asus markasının yeni dizüstü bilgisayarının teknik özellikleri çoğu ihtiyacı karşılıyor. Super ekran kartı NVIDIA RTX 2080, işlemcisi ise Intel i7-10875H,16 GC DDR4 RAM ve 1 TB SSD ile donatılmış. Ayrıca Wİ-Fİ 6 teknolojisi bulunuyor. Bluetooth 5,0 ile gelen Strix Scar 17 ekranı FULL HD 300 olarak karşımıza çıkıyor.

Asus ROG Strix Scar 17, piyasada en güçlü dizüstü bilgisayarı olarak adından söz ettiriyor. Oldukça büyük bir bilgisayar çünkü güçlü bileşenleri içinde barındırıyor. Klavyesinde ve bilgisayarın altında aydınlatmalar mevcut. Oyuncular için tasarlanmış bir oyun bilgisayarı diyebiliriz. Peki, siz bu bilgisayar için ne düşünüyorsunuz? Sizce satın almaya değer mi? Bilgisayarın fiyatını buradan inceleyebilirsiniz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu