Son eklenen

HP ProBook 455 G7 Laptop İncelemesi

HP ProBook 455 G7 Laptop Ofis çalışanlarına yönelik mütevazı bir fiyata sahip bir dizüstü bilgisayar için, HP ProBook 455 G7, görünümü ve kullanımı açısından neredeyse birinci sınıf bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. 15,6 inçlik form faktörü içinde, nispeten hafif ve kompakt bir makinedir. Gövde panelleri alüminyumdan yapılmış olan bu bilgisayar, oldukça ince ve göz alıcı, ancak yine de metaldir ve buna karşılık gelen bir mukavemete sahiptir.

Elbette, yeterince kuvvet uygulandığında dizüstü bilgisayar kapağı bükülebilir, ancak bu ön camı olmayan tüm ekranlarda olan ve ortaya çıkabilecek bir kusurdur. Bilgisayarın bükülmesi, arka ışık ve renklerin tekdüzeliğini etkilemez. Menteşe, ekranın neredeyse 180 derece eğilmesine izin verir, istenen konumda güvenli bir şekilde tutar, yani son derece ergonomik bir tasarımı olduğunu söyleyebiliriz.

HP ProBook 455 G7'nin bir diğer ve daha önemli mekanik avantajı klavyesidir. İnce ve hafif gövde, tuşların altına güvenilir bir temel koymayı engellemedi. ProBook 455 G7 ayrıca cömert kablolu arayüz dizisiyle övgüyü hak ediyor. Toplamda, dizüstü bilgisayarda dört USB bağlantı noktası, tam boyutlu HDMI girişi ve menteşeli kapaklı kablolu bir ağ jakı bulunur. Ayrıca bir SD kart okuyucu için bir giriş bulunuyor.

ProBook 455 G7'nin ana bileşenleri geniş kasada fazla yer kaplamaz ve daha fazla ısı dağılımı gerektirmez, bu da dizüstü bilgisayar tasarımcılarının basit soğutma sistemi kullanmalarına imkan verir. Soğutucu, dizüstü bilgisayarın altındaki yuvalardan içeri hava çeker ve sol taraftaki ızgaradan dışarı atar. Pervane, radyatöre ve ısı borularına dokunmadan temizlik için kolayca fan çıkarılabilir.

15,6 '1366 x 768 (60 Hz) ekran
AMD Ryzen 3 4300U (4/4 çekirdek / iş parçacığı, 2,7-3,7 GHz) işlemci
DDR4 SDRAM, 3200 MHz, 8/16 GB veri deposu
SSD (SATA) 128 GB disk
364,9 x 256,9 x 18,9 mm boyutlar
Temel versiyon fiyatı : 3.800 TL
Geliştirilmiş ve donanımı arttırılmış versiyon fiyatı: 5.225 TL
HP ProBook 455 G7 Laptop Avantajları
Son derece iyi bir işlemcisi, RAM ve SSD kapasitesi olan bu cihazla, profesyonel ofis programlarını kullanma konusunda hız sorunu ve performans sorunu yaşamazsınız. Hem son derece şık bir tasarım hem de kullanıcı dostu klavyesi ve aydınlatma ledleri ile bu bilgisayarı gece loş ortamlarda çevreyi rahatsız etmeden uzun süre kullanabilirsiniz. Oyun performansı ve Photoshop gibi grafik programların ve vektörel tabanlı grafik programların çok hızlı kullanılabileceği bir bilgisayar değil. Bu noktayı belirtmemiz gerekiyor. Sadece hızlı ofis uygulamaları, hızlı sörf ve ders çalışma tez hazırlama film izleme gibi aktivitelerde ofis programlarının ve o tarz programların hızlı kullanımında size yardımcı olabilecek bir bilgisayar, bu yüzden öğretmenlerin ve sosyal ağırlıklı ders öğrencilerinin tercih edebileceği bir makinedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu