Son eklenen

Turkcell Bedava Güncel İnternet Kampanyaları


Çağımızın vazgeçilmez bir parçası olan telefon artık cep bilgisayarı olarak tabir edebileceğimiz birer araçlar haline gelmiştir. Telefon denince aklımıza direkt olarak akıllı telefonlar gelmektedir. Akıllı telefon dememizin birçok sebebi bulunmaktadır. Çoğumuzun elinden düşmeyen bu akıllı cihazlarla birbirimizle iletişime geçmemizin yanında tabiri caizse ne kadar uzakta olsak bile akıllı telefon karşıdakini çok yakında hissettiren bir cihaz haline gelmiştir. Bunu yapabilmek için gerekli olan sadece internettir.

İnternet günümüzde çok yaygın kullanılan bir araçtır. Gerek kablo bağlantısı gerekse kablosuz olarak internete erişebilmekteyiz. Kablosuz bağlantı sunucusu olarak başta gelen firmalardan biri de Turkcell’dir. Peki bu sınırsız ucu bucağı olmayan internet dünyasında paketlerimiz bitmeden doya doya nasıl dolaşabiliriz? Tabi ki bedava internet paketleri alarak. Şimdi bedava internet paketlerine bir göz atalım.

Bilindiği üzere turkcell’in uygulaması olan bip uygulamasını turkcell kullanıcılarına yaymak adına o platform üzerinden sürekli internet hediyeler vermektedir. Bip uygulamasına bir göz atacak olursak bu uygulamadaki bedava internet paketleri şöyledir;

Zaman zaman görevler vererek hediye internet veren senyapdiye kanalı mevcuttur. Buradaki verilen görevleri tamamlayarak hediye internet kazanabilirsiniz. Yine aynı uygulamada kim 1GB ister? Kanalına katılarak çıkan sorulara doğru cevap vererek nihayetinde 1GB hediye internet alabilirsiniz. Buna benzer olarak bil kazan servisi veya hadi-bilgi yarışması da bulunmaktadır. bipte en çok kazandıran servis ise bip yıldızları servisi ve sürpriz nokta servisleridir. Sürpriz nokta ile internet kazanmak için belirtilen noktalara giderek hediye internet kazanabilirsiniz. Bip yıldızları servisinde ise her hafta mesaj atarak hediye internet kazanabilirsiniz. Bip de hediye yarışına katılarak yaptığınız puana göre sizlere hediye internet vermektedir.

Turkcell’in dijital operatör uygulaması içerisinden her hafta Cuma günü salla kazan yaparak hediye internet kazanabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise dijital operatör uygulamasına giriş yaptıktan sonra hediye havuzu seçeneğine tıklayarak size özel hediyelerin neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun yanında dijital operatör veya paycell uygulamasından hattınıza tl yükleyerek yüklediğiniz kadar tl hediye olarak gelmektedir.

Paycell kart üzerinden her alışverişinizde sizlere puan gelmektedir. Bu puanı istediğiniz gibi hediye çeki veya internet olarak kullanabilirsiniz. Yine paycell uygulaması üzerinden her hafta salla topla yaparak puan kazanabilirsiniz.

Her ay dergilik uygulamasından herhangi bir dergi indirdiğinizde sizlere hediye internet vermektedir. Bazı durumlarda salla kazan yaptıktan sonra dergi indirdiğiniz zaman hediye vermektedir.

Turkcell’in uygulaması olan goller cepte uygulamasını indirerek 500MB internet kazanabilirsiniz. Goller cepte uygulamasına girerek herhangi bir oynanan maçı seçerseniz o maçta atılan gol sayısınca 100MB internet gelmektedir.

Fizy uyggulamasını ilk defa indiriyorsanız size 1GB internet verecektir. Aynı zamnada bip uygulamasını veya upcall uygulamasını ilk defa indirecekseniz bedava internet vermektedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu