Son eklenen

One Plus 8T Model Telefon İncelemesi


One Plus 8T model telefon 6.55 inç akışkan Amoled ekran teknolojisini kullanan harika bir ekranda geliyor, telefonda en son sürüm olan Android 10 işletim sistemi bulunuyor ve Snapdragon 865 model işlemciden da anlayacağınız gibi çok kaliteli donanımları ve yüksek fiyatı var. Bu cihazda 12 GB RAM ve daha düşük fiyatlı 8GB RAM versiyonu bulunuyor. 4.500 mili amperlik batarya ile gelen One Plus 8T model telefon şimdiye kadarki en iyi telefonlar sınıfında iddialı olarak yerini alıyor. Bunun bazı nedenleri arasında 120 Hz yenileme hızı ve kullandığı Snapdragon 865 model işlemci sayılabilir, bu özellik Galaxy s20 telefon modelinde bulunuyor. One Plus 8T modelinde de aynı özellik var. Şirket T serisindeki bütün versiyonlarda yüksek kalite donanımlar kullanıyor.

One Plus 8T model telefon Teknik Özellikleri
 Son derece zarif bir tasarımı bulunan bu telefonda alüminyum çerçeveden oluşan güzel bir kasa bulunuyor. Akışkan AMOLED ekran 6.55 inç boyutunda ve inç başına 402 piksel yoğunluğa sahiptir. Bu ekran 1080 x 2400 piksel çözünürlük sunuyor. Şirket bu makinede bütün yeni teknolojileri kullanmaya Özen göstermiş hdr10 Plus desteği 120 Hz resim yenileme hızı, OxygenOS 11 ara yüzü gibi özellikler Bu cihazda bulunuyor. Ayrıca 5G Ağlarını destekleyen bir cihaz olduğunu da ifade edelim. Bu telefonu satın alan kişilerin çok rahat oyun oynayabilmesine yardımcı olacak Adreno 650 model grafik işlemcisi tıpkı Samsung s20 Plus modelinde kullanılan grafik işlemcisi ile aynıdır. Telefonun 8GB 128 GB versiyonu ve 12 GB 256 GB başka bir versiyonu bulunuyor. Bu telefonda ek hafıza modülü bulunmuyor.

One Plus 8T Model Telefon Kameraları
 Şirket arka tarafa 48 megapiksel ana kamera olmak üzere 16 MP 5 MP ve 2 megapiksellik toplam 4 kamera yerleştirdi; 30 kare hızında 4K video çekimi yapma yeteneği bu kamerada önümüze çıkıyor. ön tarafa da 32 megapiksellik bir kamera da yine aynı çözünürlüklerde çekim yapma yeteneğine sahip. Bu cihazda mükemmel çift Stereo hoparlörler var ama 3.5 milimetre kulaklık girişi yok. Ek olarak Bu cihazda hızlı bir şekilde yüz tanıma sensörü telefon kilidini hızlıca açabiliyor ve Parmak izi sensörü de yine kullanışlılığını arttırıyor. 65 watt hızlı şarj adaptörü ile desteklenen 4.500 mili amperlik bataryası 22 dakikada yarı yarıya dolabiliyor

One Plus 8T Model Telefon
8 GB RAM ve 128 GB dahili alanlar versiyonu 650 dolar fiyatla satılacak. Ülkeden ülkeye farklı pazarlarda bu fiyat 700 dolara kadar çıkabilir. Yakın zamanda duyurusu yapılacak olan bu cihaz akışkan Amoled ekran teknolojisini kullanan son derece kaliteli bir cihazdır kameraları da oldukça güçlü ve yüksek çözünürlüklü kameralardır. Cihazda kamera işlemci grafik işlemci ve dahili alan gibi önemli donanımların hepsi en iyi derecede seçilmiştir. Dolayısıyla bu cihaz son derece sağlam tasarıma ve şık tasarıma sahiptir, fiyatının hakkını veren bir makinedir. Bu telefondan multimedya izlerken ve oyun oynarken bu iki hizmet arasında hızlı geçişler yapabileceksiniz, mükemmel görsel deneyim sunan bu cihaz çizilmeye ve darbeye karşı da korunmaktadır. Özetle şu an dünyadaki 1. sınıf telefon modelleri arasında yer almayı hak eden bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Kameraları son derece doygun renkli ve net yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmenize yardımcı oluyor. Ağır işlerde özellikle karmaşık grafik işlemlerinde telefon fazla ısınmadan ve kasılmadan kullanılabilir. Çok hızlı çalışan, dokunmatik tepki süresi mili saniyelere sıkıştırılmış parmak izi sensörü bulunuyor. Kusur denilebilirse bu telefonun dahili alan genişletme yuvası yok ve 3.5 milimetre kulaklık girişi bulunmuyor. Tasarımı korumak için Gorilla Glass 6 ile korunması beklense de firma Gorilla Glass 5 korumasını tercih etti. Bu da aslında bir kusur sayılmaz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu