Son eklenen

SEO NEDİR? SEO NEDEN GEREKLİDİR?

SEO kelimesinin Türkçe karşılığı arama motoru optimizasyonu demektir. SEO yıllardır bilgisayar kullananların hemen hemen her gün tercih ettiği bir arama motoru rekabet aracıdır. İyi bir arama motoru optimizasyonu ile ciddi miktar da gelirler elde edilmesine öncülük etmiştir. SEO ’nun neden fazla tercih edildiğine gelinecek olursa SEO web sitelerin daha pratik ve kolay şekilde anlaşılabilmesini sağlayacak ayrıca arama motorunun belirlediği kriterlere uygun biçime getirerek web sitenizin hedeflediğiniz anahtar kelimelere ait arama motorunda aramalarınızı yükselmesine yardımcı olacaktır. SEO durağan yani sabit bir şekilde değildir. Siteniz için sürekli yeni fikirler ortaya koymalı ve sitenizi optimize etmelisiniz. Böylece siteniz daha çok önem kazanacaktır.

PEKI SEO NEDEN GEREKLIDIR?

Günümüze bakıldığı zaman artık hemen hemen çoğu kişinin elinde telefonlar, bilgisayar ve tabletler görürüz. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte web sitelerinin de en popüler ve önemli merkezi arama motorları oldu. Bir urun satarken, bir is yaparken müşterinin size en kolay yoldan ulaşabilmesini sağlar arama motorları bu yüzden müşteriler tarafından arama motorları oldukça önemlidir. SEO yapmak sanıldığı gibi kolay ve hemen yapılan bir is değildir. Sabır vermek isteyen bir iştir. Belli bir sure ister ve pes etmemeyi kendinize yol edinmeniz gerekir. SEO çalışması yaparken ne kadar sabırlı ve azimli olursanız sizin gelecek kariyeriniz için daha iyi olacaktır.

1 Yorumlar

  1. Yazı yazmak başka, teknik bilgileri bilip uygulamak başka başka yetenekler. İkincisinde biraz destek iyi oluyor. Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu