Son eklenen

Yerli Sosyal Medya Uygulaması Yaay Nedir?

Yerli Sosyal Medya Uygulaması Yaay Nedir? Nasıl Kullanılır?
Günümüzde pek çok insanın sosyal medya platformlarında hesapları yer alıyor. Sosyal medya üzerine bu denli yoğun bir ilginin olması nedeniyle yerli sosyal medya uygulamaları geliştirmek için de girişimler yer alıyor. Yakın zamanda ortaya çıkan Yaay uygulaması bu girişimlerin son örneklerinden birisidir. Peki, bu uygulama kullanıcılar için neler sunuyor?

Yaay Uygulaması Hangi Özellikleri Sunuyor?
Dijital dünya içerisine yenilikçi ve dinamik bir soluk katmak isteyen Yaay, pek çok özelliğiyle hayata geçirilmiş durumda. Bilgi, haber, gündem ve rozet uygulaması gibi farklı özellikleriyle özgün bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaç ediniyor. Yaay pek çok özelliği ile diğer sosyal medya platformlarını tek çatı altında topluyor. İlk bakıldığında Twitter benzeri bir ara yüze sahip olan uygulamanın Facebook ile de benzer yönleri bulunuyor. Özellikle beğenme özelliği Facebook ile oldukça benzer bir yapıda.

Uygulamanın en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi ise ‘’Beğenmeme’’ özelliği olmuştur. Bu özellik sayesinde insanların uzun süredir beklediği bir özellik yerli sosyal medya uygulaması içerisinde yer almış oldu. Uygulamada yapılan paylaşımların etkileşim durumuna göre çeşitli rozetler alınıyor. Bu sayede de bir konudaki yüksek rozet puanına sahip olan kişiler daha çok takip edilebiliyor. Uygulama içerisinde bulunan kategoriler sayesinde insanlar sadece kendi ilgi alanlarını da takip edebiliyor.

Yaay Uygulamasına Neden İhtiyaç Duyuldu?
Bu uygulamanın çıkış noktasının gençler olduğu belirtiliyor. Yaay uygulaması içerisinde diğer sosyal medya uygulamalarının tüm özellikleri yer alacak. Böylelikle alandaki rekabet gücü de artırılmış olacak. Kategorilere ayrılmış yapısı sayesinde de istenilen kategori kolaylıkla takip edilebilecek. İçerisinde video, fotoğraf ve mesajlaşma gibi tüm özellikler yer alan yerli sosyal medya uygulaması içeriğinde evrensel bir dil özelliği bulunduruyor. Bu özelliği sayesinde de kısa sürede ülkemiz dışında da ilgi görmesi bekleniyor.

Yaay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olunur? Uygulama Nasıl Kullanılır?
Yaay uygulaması App Store ve Google Play Store üzerinden indirilerek kullanılabiliyor. Uygulamaya kaydolmak için e-mail adresi ve telefon numarası isteniyor. Kullanıcı isminizi ve parolanızı belirledikten sonra kolaylıkla uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Size hitap edecek siyaset, mizah, ekonomi, çocuk, teknoloji veya magazin gibi kategoriler arasında seçimler yaparak ilgi alanlarınızı kolaylıkla takip edebilirsiniz. Çeşitli paylaşımlar yaparak rozet kazanabilir ve takipçilerinizi artırabilirsiniz.

6 Yorumlar

  1. daha girmedim yaaa yaygınlaştı mııı var mı çok üyeee :)

    YanıtlaSil
  2. İlginç ben hiç duymamıştım teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
  3. Yazbee'nin yerine açıldı görünüşe göre. Tasarım aynı. Yazbee ortalıkta görünmüyor zaten. O değil de, adsoyad kullanıcı adını kapmışlar bile. Tüh be! Neyse, ben de başkasını aldım.

    YanıtlaSil
  4. Bol reklamı yapılıyor ,farklı uygulamalar hepsi bir kitleye hitap ediyor..

    YanıtlaSil
  5. ben çıktığı günden beri kullanıyorum. kullanıcı sayısı baya hızla artıyor. benim bile şimdiden 5 bin takipçim oldu.

    YanıtlaSil
  6. Evet reklamlarını çok gördüm, hiç bakmadım, bilgiler için teşekkürler

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu