Son eklenen

İnternet Üzerinden Kazanç Sağlayabileceğiniz 15 Altın Yöntem

İnternet günümüzde birçok ihtiyacımızı karşılar duruma geldi, hatta birçok kişi için ana gelir veya ek gelir kapısı olmuş durumda. Eğer sizde boş vakitlerinizi değerlendirerek uğraşınızın karşılığında gelir elde etmek isterseniz internet üzerinden gelir edebileceğiniz birçok yöntemden bir veya birkaçını uygulayarak karşılığında gelir elde edebilirsiniz. Bu yazımızda internet üzerinden gelir elde edebileceğiniz on beş altın yöntemi sizler için derledik.

Online Anketlere Katılın

Online anketlere katılarak, her anket karşılığında belirli bir gelir elde edebilirsiniz. Anket başına çok yüksek gelir elde edemezsiniz ama boş zamanlarınızda az bir uğraş ile ay sonunda birkaç ihtiyacınızı karşılayabilecek miktarda gelir elde etmiş olabilirsiniz. Yabancı sitelerde anketlere katılarak döviz cinsinden gelir elde edebilmeniz mümkün, bu sayede gelir miktarınızda daha fazla olacaktır. Fakat size önerimiz yurt dışı kaynaklı yabancı siteler üzerinden bu yöntemi uygulayacaksanız öncelikle bu sitelerin ödeme kanallarını inceleyin. Türkiye’de bulunan banka hesabınıza para çekebileceğiniz bir ödeme kanalları yoksa maalesef kazandığınız parayı hesabınıza aktaramazsınız.

Reklam İzleyin

Bu yöntem, listemizin kuşkusuz en kolay yöntemi. Çünkü hiçbir uzmanlık veya uğraş gerektirmeyen bu yöntemde sadece reklam izleyerek karşılığında gelir elde edebiliyorsunuz. Bu kadar basit ve uğraş gerektirmeyen bir yöntemin kazanç miktarlarının da epey bir düşük olduğunun altını çizmekte fayda var, fakat boş zamanlarımda uğraşmadan bir miktar gelir elde edeyim düşüncesine sahipseniz bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Bu yöntemi özellikle yabancı sitelerde uygulamanızda fayda var, tabi ki öncelikle ödeme kanallarını kontrol ettikten sonra üye olunuz.

Mail Okuyun

Sadece mail okuyarak para kazanabileceğinizi söylesek ne dersiniz? Yanlış okumadınız, bu yöntem ile sadece mail okuyarak karşılığında gelir elde edebilmeniz mümkün. Bu yöntem üzerine hizmet veren birçok internet sitesi mevcut. Bu sitelerden bir veya birkaçına üye olarak, belirttiğiniz mail adresinize gelen mailleri okudukça mail başına gelir elde edeceksiniz. Bu yöntemi de döviz cinsinden gelir elde etmek adına öncelikli olarak yabancı sitelerde uygulamanızı tavsiye ederiz, tabi ki Türkiye için ödeme kanalları varsa.

Mobil Uygulama Deneyin

Daha önceden denemediğiniz mobil uygulamaları, özelliklede mobil oyunları denemekten keyif alır mısınız? Eğer bu soruya cevabınız evet ise bu yöntem tam size göre, çünkü bu yöntemde mobil uygulamaları deneyerek hatta gerekiyorsa geribildirimde de bulunarak karşılığında gelir elde ediyorsunuz. Bu yöntem sayesinde gelir elde edebilmenin yanı sıra çok güzel mobil uygulamaları da keşfetmiş olacaksınız.

Çevirmenlik Yapın

Bir veya birden fazla yabancı dil biliyorsanız çeviri işleri yaparak karşılığında gelir elde edebilirsiniz. Dergi, kitap, gazete, makale, film alt yazısı ve dizi alt yazısı konularında çeviri hizmeti vererek zaman zaman veya sürekli olarak gelir elde edebilirsiniz.

Makale Yazın

İnternet üzerinden para kazanabileceğiniz yöntemler arasında en yaygın olanlardan biriside makale yazarlığıdır. Birçok internet sitesi veya blog sahipleri kendileri için gerekli olan içeriklerden bir kısmını dışarıdan makale satın alarak karşılamaktadır, bu durum makale yazarları için gelir fırsatıdır. Makale alım satımı üzerine birçok internet sitesi mevcut. Bu sitelerden birine üye olup hazırda yazmış olduğunuz makaleleri satışa çıkararak veya gelen siparişlere göre makale yazarak karşılığında gelir elde edebilirsiniz.

İnternet Sitesi İçeriği Üretin

Birçok internet sitesi düzenli olarak gelir elde etmekte, bu gelir miktarları internet sitelerinin aktifliğine ve aldıkları reklamların ücretlerine göre değişmektedir. Bu yüzden internet sitelerinin hem aktifliğini sürdürebilmesi hem de gelirlerini arttırabilmesi adına sürekli güncel olması gerekmektedir. Bu ihtiyaç doğrultusunda internet siteleri sürekli dışarıdan içerik satın alma yoluna gitmektedir. Sizde internet siteleri için içerik oluşturarak karşılığında gelir elde edebilirsiniz.

Dijital Kitap Yazın

Bu yöntem, yazacağınız kitabın türüne göre geniş bir hayal gücü veya iyi derecede bir bilgi birikimi gerektiren zor bir yöntemdir. Bu yöntemi uygulayarak yüklü bir miktarda kazançta elde edebilirsiniz, çok düşük bir miktarda kazançta. Dijital kitap yazmanın normal basım kitap yazmaktan hiçbir farkı yoktur. Yazdığınız dijital kitabı dijital platform üzerinden satışa çıkararak satılan adet başına gelir elde edebilirsiniz. Normal basım kitap gibi herhangi bir materyal ücreti vermenize gerek yoktur ayrıca daha az maliyetli olacaktır.

Online Eğitim Verin

Yeterli bilgi birikimine sahip olduğunuz konular üzerine online eğitim vererek gelir elde edebilirsiniz. Online eğitim temalı birçok internet sitesi mevcut, dilerseniz bu siteler üzerinden eğitim vererek gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca forum sitelerinde ve hizmet satışı üzerine kurulu sitelerde ilan açarak kendiniz için öğrenciler edinebilirsiniz.

Logo Tasarlayın

Eğer gerekli çizim veya grafik programlarını kullanmayı biliyorsanız kişiler, kurumlar, markalar veya topluluklar için logo tasarlayarak gelir edebilirsiniz.

Online Ticaret Yapın

Bu yöntem, bildiğiniz alım ve satım üzerine kurulu ticaret sisteminin internet üzerinden yapılmasıdır. İnternette çok uygun fiyata bulduğunuz sıfır veya özellikle ikinci el ürünleri satın alıp ardından daha yüksek fiyata satarak gelir elde edebilirsiniz.

Dropshipping

Dropshipping yöntemi ile alıcı ve tedarikçi arasında aracılık yaparak gelir elde edebilirsiniz. Bu yöntemin avantajları ise hem fiziki stok tutmanıza gerek kalmaz, hem de sermaye bağlamak zorunda kalmazsınız. Dropshipping yönteminde herhangi bir sitede çok uygun fiyata bulunan ürünleri belirleyelim. Ardından bu ürünlerin satışının olmadığı veya çok daha pahalıya satıldığı siteleri belirleyip, ucuz olduğu sitedeki fiyatın üzerine kazanç miktarımızı ekleyip bu sitelere ilanını açalım. Başka bir yol olarak, öncelikle Amazon gibi büyük sitelerde satışının olmadığı veya pahalıya satılan ürünleri belirleyip ardından o ürünlerin uygun fiyata satıldığı siteleri belirleyerek bu şekilde de dropshipping yöntemini uygulayabilirsiniz. Müşterilerden bize sipariş geldikçe bizde ürünü tedarikçiden çekip müşteriye göndererek müşterinin ödediği ücret ile tedarikçinin satış fiyatının arasındaki miktarı kazancımız olarak elde ederiz.

Organik Ürünler Satın

Günümüzde sanayileşmenin ve artan taleplerin sonucu olarak birçok ürün yapay yollarla ve seri üretim ile üretilmeye başlanmış durumda. Fakat son zamanlarda insanların tekrardan organik ürünlere yönelmiş olduğunu görebilmek mümkün. Organik ürünlerin fiyatları daha yüksek ama bu durum insanların satın almamalarına engel değil. Sizde organik ürünler açarak ve bu ürünleri internet üzerinden satarak gelir elde edebilirsiniz. Organik sabun, organik şampuan, organik oyuncak ve dahası birçok organik ürünü üretip internet üzerinden satabilirsiniz.

Baskılı Ürünler Satın

Günümüzde insanların yeni trendlerinden biriside kişiselleştirilmiş ürünler. İnsanlar, herkeste olan ürünlerden ziyade kendileri için tasarlanmış olan veya en azından kendileri için kişiselleştirilmeye dair ufak bir dokunuş yapılmış olan ürünleri tercih ediyor. Bu konu üzerine hizmet vererek özellikle tişörtlere baskı veya kupa bardaklara baskı yapıp satarak karşılığında gelir elde edebilirsiniz. Bu konuda bir Instagram hesabı açıp hesap üzerinden hem müşteri kitlesi toplayıp hem de satış yapabilirsiniz. Önceden basmış olduğunuz ürünleri satabilir veya sipariş üzerine ürün basarak satabilirsiniz.

3D Yazıcıyla Ürünler Üretin

Gelişen teknoloji ve 3D yazıcı sektörünün neticelerinden birisi olarak ülkemizde sıfır veya ikinci el olarak uygun fiyatlı birçok 3D yazıcı bulabilmek mümkün. Sizde bir adet 3D yazıcı sahibi olup 3D yazıcı vasıtası ile çok güzel ürünler üretebilir ve bu ürünleri internet üzerinden satarak gelir elde edebilirsiniz. 3D yazıcı ile yaratabileceğiniz ürünlerin bir sınırı yok, birçok farklı ürün üretebilirsiniz. 3D yazıcı ile ürün üretimi yapıp satan insanların son zamanlarda yaygın olarak 3D aksiyon figürleri üreterek veya müşteriler için gerekli olan parçaları üretip satarak gelir elde ettiğini gözlemleyebiliriz, sizlerde bu tarz ürünler üretip satabilirsiniz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu