Son eklenen

İNTERNETTEN VİDEO İZLEYEREK PARA KAZAN

Merhabalar ben uzun zamandır boş vakitlerimi doldurmak için internet üzerinden nasıl para kazanabilirim diye araştırıyorum fakat ödeme yapan veya uğraşılması az olan siteleri arıyordum daha doğrusu pek bir bilgim olmadığı için diğer drop-shopping gibi sitelerde para kazanamıyordum ancak bi kaç boş uğraşım sonucu bir site buldum ve arka planda çalışarak kendiliğinden otomatik video oynatıp video başına 0.1 kuruş gibi bir para kazanıyorum videolar ortalama 30-60 saniye arası oluyor ve bu saatlik baktığınız zaman iyi bir ek gelir olabilir ayriyeten arkadaşlarınızı çağırıp referans ederseniz onların izledikleri videolardan da bir gelir elde edebiliyorsunuz.

Ben Nasıl Kazanmaya Başladım

Ben bunu 4 gündür yapıyorum para çekmek için  20 TL gibi bir alt limiti var ve günde ortalama 5-6 lira kazanarak yaptım para çektim zaten benden başkada parasını alan bir çok insan sitede kanıtlı olarak var şimdi buraya referans arkadaşlarımı çağırıyorum. Sitede birde puan sistemi mevcut belli bir video izlenme başına puan kazanıyorsunuz ortalama 2 saat arka planda video izlendiği zaman günlük puanları toplayabiliyorsunuz. Günlük puanlarla ne mi yapılıyor? Günlük puanları toplayıp 5 puana 1 saatlik ücretli üyelik alabiliyoruz buda sizin kazancınızı arttırıyor. Normal üye iseniz video başına %60 kazanç sağlıyorsunuz ama bu üyelikle %100 kazanç sağlıyorsunuz günde 3 puan toplayabiliyorsunuz 5 puana 1 saatlik 10 puana ise 5 saatlik ücretli üyelik veriyor ve buda günde 5 TL olan kazancınızı 7-8 TL ye kadar çıkarabiliyor.

Siz Nasıl Daha Hızlı Ve Doğru Kazanabilirsiniz

Ben ilk başta ücretli üyeliğin daha çabuk video izleyeceğini düşünmüştüm ancak öyle değilmiş sadece daha fazla kâr amaçlıymış o yüzden bir kaç kere ücretli üyelik alıp video izlemediğim oldu yoksa daha fazla miktarda para kazanabilirdim. Siz videoyu üye olduktan sonra zaman kaybetmeden direk izlemeye başlayın ve puanlarınızı biriktirin 4 günün sonunda 5 saatlik ücretli olan üyeliği alıp yaptıktan sonra paranızı çekin muhtemelen 30-35 tl civarında bi para elde edeceksiniz.

Site: https://trafikwin.com/?ref=9889 referans Linkimle Kayıt Olabilirsiniz.

5 Yorumlar

  1. ilk kez duyuyorum internetten video izleyerek para kazanıldığını. Müsait zamanımda inceleyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lerzan hanım 18:45 de açtım şuan saat 21:02 kazanç 3,96 TL oldu. Youtube videosu ve sitelere giriş yapıyor 60 saniyede değişiyor.

      Sil
    2. Şuan için ödeme yapmıyor ama kazanılan parayı youtube izleme için kullanabilirsiniz.

      Sil
  2. hımm paraya ihtiyacı olanlara söleyim iyi fikirmiş kolay para :)

    YanıtlaSil
  3. Getirisi çok az be kardeşim. Emeğine değmez gibi.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu