Son eklenen

PATRON BEBEK 4.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Orijinal ismi The Boss Baby Back In Business olan dizi Amerikan yapımıdır. DremWorks Animation tarafından yapımı üstlenilen dizi animasyon komedi türünde. Patron Bebek (The Boss Baby) ismiyle yayınlanan filmin devamı niteliğinde ve dizi halinde izleyiciye sunulmuştur. Aynı zamanda Marla Freaze’nin aynı isimli kitabından esinlenilmiştir.

Dizi Netflix’te 6 Nisan 2018 tarihinde yayımlanmaya başladı. Patron Bebek Yine İş Başında 2018 tarihinden itibaren 3 sezon izleyiciyle buluşmuş ve 4.sezon ile tekrar ekranlara geleceğini duyurmuştur.

Patron Bebek Yine İş Başında her sezon farklı bir konu üzerinden senaryosunu oluşturmuştur. ana karakter maceralar Patron Bebek etrafında şekillenen dizide sezonlara göre işlenen konular şöyledir:

Birinci sezonda Patron Bebek ve ağabeyi Tim, yeni bir sevimli tehlike arz eden kedilerle savaşır, bu kediler bebeklerin yerini almaya başlıyordur. Bu soruna çözüm aramak için Patron Bebek ve ağabeyi Tim Baby Corp dünyasında dolaşır. İkinci sezonda ise Patron Bebek yaşlılara karşı savaşır. Üçüncü sezonda Patron Bebek işinden kovulur ve işini geri almaya çalışır.

6 Nisan 2018’de yayınlanan birinci sezon 13 bölümden oluşur. 12 Ekim 2018’de izleyiciyle buluşan ikinci sezon da 13 bölümdür. 16 Mart 2020 tarihinde çıkış yapan üçüncü sezonu ise 11 bölümden oluşuyor. Netflix 1 Eylül 2020’de dizinin özel bölümünü izleyicilere sunmuştur. Bölümler ortalama 24 dakika civarındadır.

Netflix kullanıcılarının yüzde 89’u Patron Bebek Yine İş Başında dizisini beğenmiştir.

Patron Bebek Yine İş Başında 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Patron Bebek’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı resmi olarak duyurulmasa da edinilen bilgiler ışığında Kasın ayını gösterebiliriz. 4. sezonun ilk gösterimi 17 Kasım 2020’de olacağını ve toplamda, 3. Sezonda olduğu gibi, 11 bölüm süreceğini söyleyebiliriz. Patron Bebek Yine İş Başında 4. Sezon için oyuncu ekibinde değişiklik olup olmayacağı hakkında bilgi bulunmuyor. Yeni sezonun konusu da merak edilenler arasında, çeşitli teoriler hayran sayfalarında paylaşılsa da kesin bir gelişme henüz yok.

Gelecek yılda yayımlanmak üzere film çalışmaları da başlayan Patron Bebek 2 filmi için mart ayı gösterilmekte. Korona virüs kapsamında sinema salonlarının akıbeti bilinmemekle birlikte kesin tarih verilemiyor.

2 Yorumlar

  1. diizisi oldugunu bılmıyordum şaşırdım bakıcam ama.

    YanıtlaSil
  2. cok minnoş dergileri zevkle izliyorum be erkenden çıkmasını bekliyorum çok başarılı bi çizgi filim

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu