Son eklenen

Bir Annenin Günahı Dizi İncelemesi


Kanal D’nin yeni dizisi olan Bir Annenin Günahı 21 Kasım 2020 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başlamadan önce de ilk bölümün ardından da sosyal medyada dizi hakkında pek çok şey yazıldı.

Kalp hastası olan oğlunu ameliyat ettirmesi gereken bir annenin parayı bulabilmek için cinayet işlemek zorunda kalmasını, bu olaydan sonra verdiği adalet mücadelesini ve imkânsız aşkı anlatıyor.

Bir Annenin Günahı

Bir Annenin Günahı senaryosu kadar oyuncu kadrosu ile de izleyicinin beğenisi kazandı. Dizinin oyuncu kadrosunun yanı sıra bir annenin oğlunu kurtarabilmek adına cinayet işlemesi de diziyi ayrıca merak konusu oluyor.

Bir Annenin Günahı Konusu

Bir Annenin Günahı konusu, başrol karakteri olan Suna ve çevresinde geliyor. Suna, orta yaşlarda güzel bir kadındır. Göksu sahilinde yaşar ve sahilde ufak bir balıkçı dükkânı bulunur.

Yusuf, Suna’nın en büyük oğlu olmasının yanında bu hayatta Suna’nın en büyük ümididir.

Yusuf, 20’li yaşlarında bir gençtir, ailesini her şeyin üstünde tutan Yusuf, derslerinde de son derece başarılır. Yaşadıkları fakirliğe rağmen erken büyümüş ve hayatı tanımış halden anlayan biri gençtir.

Yusuf, kardeşlerine bağlıdır; ancak çocuklarına hem analık hem babalık eden anasını her şeyin üzerinde görür. Suna’da Yusuf’u okutmuş ve üniversite son sınıfa kadar getirebilmiştir.

Suna, hayatın güzel taraflarını hep Yusuf’a bağlamıştır. Kooperatifteki ev bittiğinde ve Yusuf da üniversiteden mezun olduğunda hayal ettiği güzel günlere kavuşacağını düşünür.

Bir yandan pek çok kadının düşüncesi olan bir şeyi gerçekleştirmek ister. Çalışma hayatından çekilecek, balıkçı dükkânını kapatacak ve evde sadece çocukları ile ilgilenecektir.  

İnsanlar ne kadar hayal kurar ise kursun kaderin de bir planı vardır ve insanlar kaderin planlarından ancak başlarına geldiğinde haberdar olurlar. Suna da böylesi bir durumu yaşar. Kendi hayal kurar iken kader de ona çelme takmaya hazırlanıyordur.

Bir Annenin Günahı Hangi Gün

Bir Annenin Günahı, 21 Kasım Cumartesi saat 20.00'da ilk bölümü yayınlandı. Dizinin günü değişmez ise her hafta cumartesi günleri ekrana gelecektir.

Bir Annenin Günahı Yapımı

Bir Annenin Günahı dizisi yapımı Limon Film’e ait olup ve dizinin yapımcılığını Hayri Aslan üstlenmiştir. Dizinin yönetmen koltuğunda Filiz Pakman bulunur iken Ahmet Yurdakul da senaristliğini yapıyor. Bir Annenin Günahı dram türünde bir Türk yapımı olarak ekrana geliyor.

Bir Annenin Günahı Oyuncuları       

Bir Annenin Günahı başrolünde sevilen oyuncu Özge Özberk yer alıyor. Dizide ayrıca Mert Yazıcıoğlu, Musa Uzunlar ve Emre Kınay gibi usta oyuncular bulunuyor. Dizinin oyuncuları ve canlandırdığı karakterler; 

Suna:                               

Suna karakterini Özge Özberk canlandırıyor. Suna bir yandan Göksu sahilinde ufak bir balıkçı dükkânı işletir iken bir yandan da kendi evleri olması adına ev kooperatifine girmiştir ve kooperatiften gelecek evlerini beklerken çocuğunun hastalığına para bulmak zorunda kalması ile olay zinciri örülür.

Sadri:      

Musa Uzunlar’ın hayat verdiği Sadri karakteri, Yağmur İnşaat’ın sahibi olur. Fakirlikten zenginliğe çıkan bu yolda ne elde etti ise tırnakları ile kendi yapar. Ailesine bağlı ve iyi niyetli biridir. Kooperatif işlerini yürüten şirketi iflas etmeye yakındır; ama işin arka planı sırlar ve ihanetler ile doludur.

Yusuf:

Yusuf karakterine hayat veren ise Mert Yazıcıoğlu’dur. Suna’nın en büyük oğludur. Becerikli ve çalışkan biridir. Okuldan kalan zamanlarında çalışır ve hayali, ailesini fakirlikten kurtarmaktır.

Çetin:

Emre Kınay’ın canlandırdığı Çetin karakteri son derece hırslı olduğu kadar kıskanç bir adamdır. Sadri’nin çocukluk arkadaşı olan ayrıca Sadri’nin en güvendiği çalışanlarından da biridir.

Bir Annenin Günahı Uyarlama Mı?

Filipin yapımı ve Orijinal adı Hanggang Saan dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı, daha ilk bölümü ile beğenileri toplamıştır. Orjinal Filipin yapımındaki dizi ayrıca ‘’A Mother's Guilt’’ ismi ile dünyanın pek çok ülkesine uyarlanarak ekrana gelmiştir.

Bir Annenin Günahı Nerede Çekiliyor

Bir Annenin Günahı, İstanbul ilinde çekimlerini gerçekleştiriiyor. Beykoz ilçesinde dizi için plato kurulmuştur.

3 Yorumlar

  1. Çok fazla dramatik başladı. Bugünlerde gülmeye ihtiyacımız var ruhumuzu karartmaya değil. :)

    YanıtlaSil
  2. bunu duymadım, kanal gezerken rastlar izlerim amaa :)

    YanıtlaSil
  3. Reklamına çok denk geldim, denk gelirse bakarım. :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu