Son eklenen

En Çok Tercih Edilen Film Siteleri


Kaliteli film izlemek herkesin hakkıdır. Kaliteli filmler çekim kalitesi dışında bir de izleme kalitesi ile sıralanmaktadır. Bu konuda izlemek için tercih edeceğiniz siteler aslında oldukça önemli bir rol taşımaktadır.

En çok tercih edilen film siteleri listesinden edineceğiniz bilgiler sayesinde sorunsuz şekilde filmlerinizi, dizilerinizi ve belgeselleri izleyebilirsiniz. Sistemler kendi içlerinde hem fiyat hem de kalite konusunda tercih sıralamasında yer almakta.

En çok tercih edilen film siteleri listesi kullanım ve üye oranına göre sıralanmıştır. Kullanan kullanıcıların yorumları da ekstra dikkate alınarak siz film severler için liste haline getirdik. Rehberimizden edineceğiniz bilgilere göre hem amacınıza yönelik hem de cebinize yönelik kararlar verebilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Film Siteleri Listesi

En çok tercih edilen film siteleri listesindeki film siteleri her geçen gün bünyelerine yeni bir özellik ekliyor. Özellikle çevrimdışı izleme konusunda birbirleri ile yarışan siteler, ekledikleri yeni içerikler ile de film ve dizi severleri bünyesinde tutmayı başarıyor.

Üyelikleri paralı olan sistemler olduğu gibi parasız film ve dizi keyfi sunan siteler de bulunmakta. Bu sitelerde bazı durumlarda reklamlar ile karşılaşmanız mümkün durumda ancak aldığınız film kalitesini ve zevkini gölgede bırakacak düzeyde bir reklam yoğunluğu bulunmamakta.

Hem film haklarını korumak hem de kişisel verilerinizi korumak adına film, dizi ve belgeselleri güvenilir kaynaklardan izlemeniz önerileneler arasında yer almaktadır.

En çok tercih edilen film siteleri hangileridir?

1-Netflix


Listemizin birinci sırasında adını sürekli duyduğumuz odlukça geniş bir hizmet anlayışına sahip olan Netflix bulunuyor.

Netflix sadece üçüncü tarafların yaptıkları filmleri, dizileri ve belgeselleri yayınlamak ile kalmıyor kendi yaptığı film, dizi ve belgeselleri de kullanıcıların beğenisine sunuyor. Netflix sistemi önceden ilk ay ücretsiz sonrasında ücret isteyen bir sistemi. Ancak bu sistemin suiistimal edilmesi sonrasında Netflix sistemi, ücretsiz hizmet anlayışını ikinci ay ücretsiz olarak değiştirmiş durumda.

Bütçe yönünden oldukça gelişmiş olan Netflix, bünyesinde bulundurduğu hem yabancı hem de yerli filmler, diziler ve belgeseller sayesinde en çok tercih edilenler arsında yer almayı başarmış durumda.

2-Disney+


En iyi film izleme siteleri arasında ikinci sırada yer alan site Disney+ oluyor. Disney+ son zamanlarda çıkış yapmış olan ve Netflix’e en büyük rakip olan sitelerden sadece birisidir.

Disney+ adından da anlaşıldığı gibi Disney yapımlarının ağırlıkla yer aldığı bir site. Site içerisinde henüz yerli yapımlara rastlamak mümkün değil ancak içerisinde yer alan Disney yapımları izleyenleri mest etmeye yetecek durumda.

Disney+ üyeliklerinin ilk ayı ücretsiz sonraki ay normal ücret üzerinden değerlendirilen platform üzerinden dilediğiniz gibi film, dizi ve belgesel izlemesi gerçekleştirebiliyorsunuz.

3-Prime Video


Listemizin üçüncü sırasında yer alan ancak en ucuz sitelerden birisi olan Prime video bulunuyor. Prime video normalde yurt dışında kullanılan ve kur farkından dolayı ülkemizde pek tercih edilmeyen sitelerden birisi olarak bilinmekteydi.

Amazon’un Türkiye pazarına attığı adımlardan sonra Prime fiyatını 7TL gibi bir ücrette sabitlemesi kullanıcıların satın alım işlemleri yapmasına olanak tanıdı. Prime video üzerinde yerli yapımlara rastlamak mümkün durumda. Bunun yanı sıra son zamanlarda çıkış yapmış film, dizi ve belgesellere de erişmek mümkün durumda.

Prime Video üyesi olan kişiler hem alışveriş hem de Twitch üzerinde ekstra ayrıcalıklara sahip durumda. Bu konuda ciddi oranda fark açmayı başaran Prime Video her geçen gün başarısını katlıyor. 

4-BluTV


Listemizin dördüncü sırasında adını sürekli duyduğumuz yerli yapım olan BluTV yer almakta. En çok tercih edilen film izleme siteleri arasında yer alan BluTV son zamanlarda başarısına başarı katarak izleyici oranını da arttırmakta.

BluTV Özellikle Sıfır Bir, Behzat Ç., Masum gibi diziler ile kendini göstermeyi başarmış durumda. Bunların yanı sıra yabancı ve yerli olarak sunduğu film kaynaklar nedeni ile kesinlikle tercih edilmesi gereken platformlar arsında yer almakta.

Canlı yayın özelliği sayesinde istediğiniz kanallara erişebilmenin yanı sıra ucuz olan fiyatı ile de müşterilerini sevindiriyor. 

5-Youtube


Listemizin beşinci sırasında Youtube bulunuyor. En çok tercih edilen film izleme siteleri arasında yer alan Youtube şaşırtıcı bir şekilde bu listeye girmiş durumda.

Youtube üzerinden tamamen ücretsiz şekilde film, dizi ve belgesel izlemek mümkün durumda. Yapımcılar diğer platformlarda yayınlanma süresi dolan filmleri, dizileri ve belgeselleri ücretsiz olarak Youtube üzerinden izleyicilere sunmakta.

Youtube gelirleri sayesinde aslında filmlerden, dizilerden ve belgesellerden kazanç sağlayan yapımcılar aslında bir kayıp ile de karşılaşmamış oluyor.


3 Yorumlar

  1. yutup dışındakileri kullanmadım hiç :) nette dizibox var, en çok ordan izliyoms :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde genelde Netflix Deep, Dizibox'tan hiç seyretmedim.

      Sil
  2. Netflix, prime ve youtube u çok kullanıyorum.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu