Son eklenen

İnstagram Üzerinden Para kazanmak


Günümüzde bir çok para kazanma yöntemi bulunmaktadır. Bu kadar çok para kazanma yönteminin bulunma sebebi teknolojinin ilerlemesine dayalı olarak bir sürü internet üzerinden iş imkanının oluşmasıdır. İnternetten para kazanmaya örnek olarak Kripto Paralar ,Görev Yap Para Kazan, Link Kısalt Kazan, Bazı Para Kazandıran Soru Cevap Uygulamaları, Bulut madenciliği, İnstagram fenomenliği(infulucer) gibi gibi bir çok çeşitte internetten para kazanma yöntemi bulunmaktadır. Bugün yazmış olduğum makalede bizim için önemli olan instagram ile para nasıl kazanılacağıdır. Bu makalede olabildiğince bu konularda bilgisi sıfır olan bir insan dahil olmak üzere herkese instagramdan nasıl para kazanılacağını tüm bildiğim detaylarla sizlere aktaracağım. İnstagramdan para kazanma 2 farklı dalda incelenir. Bunlardan birincisi ve en çok bilineni instagram fenomeni yani infulucer olmaktır, ikincisi ise instagram hesabı satışıdır.

1) İnstagram Fenomeni (İnfulucer)

İnstagram ile para kazanmak denilince insanlarda akla gelen ilk kazanç yöntemi olarak bilinir ve ayrıca bir çok insan mantığını bilmektedir. İnstagram fenomenliği denilince aklınıza hemen takipçi kitlesi olarak milyonlar gelmesin takipçiniz on binlerde olabilir. İnstagram fenomenliği yapmak için illaki bir kişisel hesap fenomeni olmanıza gerek yoktur, isterseniz bir oyun, bir teknoloji, bir mizah, bir söz sayfası, bir müzik gibi türlü katagori de bir sayfanız olabilir. İnstagram fenomenliği ile para kazanmak için milyonlara ihtiyacınız yok dedim ama tabiki orta seviyeli bir kitleye ihtiyacınız bulunmaktadır. Diyelim ki instagram fenomeni olarak instagramdan para kazanmayı seçtiniz ve gereken düzeyde takipçiyi de kısa bir süre de elde ettiniz peki nereden kazanacaksınız bu paraları? İnstagram fenomenliğin de kazanç yöntemleri olarak bir çok yöntem bulunmaktadır.Bu yöntemlerden benim bahsedecek olduklarım instagram da farklı bir sayfanın reklamını yapmak, büyük köklü market zincirlenin yada başka ürün satıcılarının size sponsor olması, çekilişler ile para kazanmak başlıkları altında 3 farklı konuya değineceğim.

İnstagramda Farklı Bir Sayfanın Reklamını Yaparak İnstagramdan Üzerinden Para Kazanmak

Bu kazanç yöntemini uygulamak için yukarıda belirttiğim gibi illaki bir kişisel hesap fenomeni olmanıza gerek yoktur. Yapmanız gereken tek şey İnstagramda bulunan bir katagoride yada fikri sadece size ait olan bir katogoride içerik üreticisi olup o sayfaya kitle çekerek geliştirmektir. Peki sayfayı nasıl daha hızlı geliştirebiliriz diye bir düşünce  aklınızda muhtemelen her insan gibi  geçmiştir. Sayfanızı geliştirirken ilk amacınızın para kazanmak olmadığını bilmenizi isterim siz bu sayfaya içerik atarken sıkılmamanızı aksine eğlenerek sayfanızı yönetmeniz gerekmektedir, hatta ve hatta başlarda bir miktar para harcamanız gerekebilir tabi bu kısmı size kalmış isterseniz sayfanıza hiç yatırım yapmayabilirsiniz. Nelere para harcamanız gerekebilir seçtiğiniz katagoriye göre bir profil fotoğrafı yaptırabilirsiniz, daha hızlı kitle çekip sayfanızı geliştirmek için katogorinize uygun sayfalarda belli bir ücret karşılığı reklamınızı yaptırabilirsiniz, tabi bu para harcamaları size kalmış ama şunu bilmenizi isterim ki bu işe girmeden önce şunu bilmenizi isterim ki İnstagram fenomeni olup para kazanmak zaman isteyen bir şeydir. Sonunda sayfanızı geliştirdiniz ve on bin kullanıcıya sahip bir hesabınız bulunmakta artık reklam alabilirsiniz peki kazançlar fiyatlar nasıl olacak? Kazançlar, diğer küçük sayfaların sizlere dm yada e posta üzerinden ulaşması ile reklam teklifinde bulunmaları sayesinde para kazanabilirsiniz. Fiyatlar ise tamamen size bağlıdır ama size şöyle söyleyeyim on bin takipçili bir kitleye sahip instagram hesabı 100-150 türk lirası civarında yalnızca hikaye reklamı yapmaktadır sizde piyasaya göre müşteriye reklam fiyatları vermeye çalışın. 

Ürün Sponsoru ile İnstagramdan Para Kazanmak

Bu kazanç yöntemi  İnstagram da Farklı Bir Sayfanın Reklamını yaparak para kazanma başlığı altında ihtiyaçlarınızı yazmış olduğum şeyler aynı şekilde geçerlidir. Bu kazanö yönteminden gelir elde etmek için ihtiyacınız olan başlıca şeylerden birisi bir kitleye sahip instagram hesabı peki bu instagram hesabı hangi katagorilerde olmalı? İnstagram hesabınızın ya kendinizin kişisel hesabı olması gerekir yada bir butik hesabı türü bir hesap olması gerekmektedir. Bu kazanç yönteminde eğer bir kişisel hesaba sahipseniz size her hangi bir ürün sponsor tarafından evinize yollanır ve yollanan ürün bazen size hediye edilir bazen ise yalnızca yaptığınız tanıtımdan para alırısınız. Genelde tanıtım amaçlı yollanan ürünler İnstagram fenomenliği olarak kişisel hesabı tercih etmektedir. Size ürün yollandıktan sonra size bir kişisel link bırakılır ve siz o ürünü tanıtırken size verilen link ile tanıtırsınız. Peki bu link ne işe yarıyor? Size verilen linklerin amacı değişmektedir bazı ürün sponsorları verdikleri reklamın ne kadar müşteri çektiğini öğrenmek istiyor bazen ise ürünü her satın alan kullanıcıdan satın almasında aracılık yaptığı için her üründen bir miktar instagram fenomeni komisyon alıyor bu da ürün tanıtımından aldığı paradan ekstra bir para olarak hesabınıza geçmektedir.

İnstagram Çekiliş İle Para Kazanma

Bu kazanç yönteminde ihtiyaç duyduğunuz şeyler diğer bahsettiğim iki kazanç başlığı altındakilerle aynıdır. Çekiliş ile para kazanmak için orta seviyede kitleye sahip bir hesap maalesef size yeterli gelmeyecektir bu şekilde bir hesap için oldukça yüksek takipçili hesap olması gerekmektedir. İnstagram Hesabı katagorisi olarak instagram da var olan yada fikri tamamen size ait bir katagoride hesap olabilir. Bu kazanç yöntemi mantığı tamamen instagram hesabınızı takip eden insanların ne kadarının aktif takipçi olduğunu bilmenizden geçer. Aynı reklam yaparak kazanma başlığı altında bahsettiğim gibi insanlar çekilişinize bir miktar ücret karşılığında sponsor olur sizde sponsor olan kişiyi takip edersiniz. Çekilişe katılma şartlarında takip ettiklerimi et diye bir madde eklenir ve sponsorla yaptığınız kaç adet takipçi sayısıysa o takipçi adeti sponsora ulaşana kadar takipten çıkmazsınız anlaşmanızda ki hesaba takipçi sayısı ulaştığında hesabı takipten çıkar yedek hesabı sokarsınız her anlaşmada bu şekilde yaparak çekiliş ile para kazanmış olursunu. Çekiliş ile para kazanmanın fiyatlandırması anlaşmadaki instagram hesabını takip eden 1000 kişi başına bir fiyat belirlenir.

2) İnstagram Hesabı Satarak Para kazanmak

Bir çok forumda yada instagram hesabı satışları bulunmaktadır. Bu satılan instagram hesaplarının kullanım alanları link çıkışı,reklam,ivr gibi gibi alanlarda kullanılıyor. Bu kazanç yöntemini ek gelir olarak düşünün. Bu kazanç yönteminin fiyatlandırması bir çok şeye bağlıdır: hesabı takip eden kişi sayısına, hesap açılış tarihine, konsptine, istatisliklerine, aktif takipçi sayısına bağlıdır. Size en hızlı takipçi sağlayacak olan konsept fake instagram hesabı kasmak olacak. Günde sabah akşam 5 dk olmak üzere 1 er kere 100 kişi civarı takip atıp çıkın ve 3-4 günde 1000 takipçiye kolayca ulaşın. Bir başka yöntem olarak ise 10 hesap birden kasıyorum ve her gün 2-3 hesap 1000 takipçi oluyor bu da her gün cebine 40-60 Türk lirası girmesine vesile oluyor bu da aylık olarak bakıldığında askeri ücrete yakın miktarlar yapıyor. Evet, size kolay dedim ve en hızlı olanın bu olduğunu söyledim fakat fiyat aralıklarından bahsetmedim. Konseptin önemli olduğunu belirtmiştim fake hesap konseptin de bir hesap 1000 takipçi başı 20-25 Türk Lirası değer görmektedir fakat bunun dışında diğer içerik konseptli sayfalar 1000 takipçi ve istatisliğe bağlı olarak 1000 takipçi başı 60-80 Türk lirası değerinde olmaktadır.


2 Yorumlar

  1. İşte konu olarak ne işleyeceğimi bulamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Artık herkes sosyal medyadan kazaniyo bende yapmak istiyodum ama bı türlü yapamiyodum bu yazı işime yaradı çok teşekkür ederim sayenizde bende yapabilicem artık teşekkür ederim

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu