Son eklenen

Masumlar Apartmanı Dizi incelemesi


Dizi dünyasının da artık daha farklı ve orijinal senaryolara ihtiyacı vardır. Bu sene bu şekilde farklı yapımlardan biri olan Masumlar Apartmanı dizisi izleyici tarafından da onaylandı. Dizi, yayınlandığı ilk bölümden başlayarak devam ettiği her bölümü ile yükselişine devam ediyor. 

Bu sezonun en dikkat çekici yapımları arasında gösterilen Masumlar Apartmanı dizisi, gerçek bir hikâyeyi anlatma nedeni ile dikkat çekiyor. Her hafta salı günleri televizyonda izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı, izleyiciden de tam not olarak reyting sıralamasında iyi bir sonuç elde ediyor. Dizi, Han ile İnci’nin aşkını anlatıyor; ancak iki ailenin de garip alışkanlıkları ve davranışları nedeni ile ilişki zaman zaman çıkmaza giriyor. 

Masumlar Apartmanı Konusu

Dizinin başrol oyuncularından olan İnci karakteri Farah Zeynep Abdullah tarafından oynanıyor. İnci’nin âşık olduğu Han karakterini ise Birkan Sokullu canlandırıyor. Annesini kaybeden İnci aynı zamanda babası ile de görüşmez, dedesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşar. İnci’nin dedesi ise ailesine karşı fazla korumacı davranır. İnci’nin hayatı bir trafik kazası ile değişir. Erkek arkadaşının evlilik teklifine cevap veremeden kaçan İnci, evine giderken bir kazaya karışır ve Han’a çarpar. Bu tanışma sonrasında tesadüfler zinciri ardı ardına gelir ve Han ile İnci’nin aşkı başlar. İnci bu kaza ile hayatının aşkı ile tanışsa da İnci aynı zamanda Han’ın büyük sırlarla dolu ailesi ile de tanışır. 

Han’ın hayatı da gerçekten zordur. Hayatları boyunca türlü takıntıları olan 2 ablaya sahiptir. Hasta babası ve küçük kız kardeşi ile yaşar ve ablaları ise Han’ı kaybetmekten çok korkar. Dizi, gerçek anlamda bir dram taşır. Ablaların takıntıları kadar Han’ın da takıntısı vardır ve bu takıntıyı herkesten gizler. Gündüz zengin bir iş adamı olan Hani gece ise çöp karıştırır. Kardeşlerdeki tüm bu takıntılar annelerinin bir hatırasıdır.

Masumlar Apartmanı Yayın Saati

Hafta bölümü ya da fragmanı yayınlandıktan sonra sosyal medyada da fazlaca yorum alan Masumlar Apartmanı, yayına girdiği andan itibaren dizi izleyicinin dikkatini çeker ve her hafta yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarır. Gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta salı günleri Trt 1 kanalında saat 20.00'da ekrana geliyor.

Masumlar Apartmanı Dizisinin Yapımı

Masumlar Apartmanı OGM Medya imzası taşıyan bir Türk dizisidir. Dizinin gerçek hayattan uyarlama olması pek çok insan tarafından sevilme sebebi olarak gösterilebilir. Dizinin yönetmenliği Çağrı Lostuvalı tarafından gerçekleşen dizinin ilk bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Masumlar Apartmanı dram filmi olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Masumlar Apartmanı Oyuncu Kadrosu

Başrol oyuncuları arasında Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun olduğu Masumlar Apartmanı; konusu kadar oyuncu kadrosu bakımından da dikkat çekiyor. Başrol oyuncuları dışında evin en büyük ablası olan Safiye karakterini Ezgi Mola ve Safiye’nin kardeşi olan Gülben karakterine ise Merve Dizdar hayat veriyor. 

Masumlar Apartmanı ve Gülseren Budayıcıoğlu

Masumlar Apartmanı dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden olan “Madalyonun içi” romanından esinlenerek beyazperdeye uyarlanmıştır.

Masumlar Apartmanı Nerede Çekiliyor

Masumlar Apartmanı dizi çekimleri İstanbul’da gerçekleşiyor. Han ve İnci’nin yaşam alanlarına ev sahipliği yapan ev ise Asmalı Mescit Mahallesi Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Bu ev aynı zamanda pek çok diziye de ev sahipliği yapmıştır.

2 Yorumlar

  1. bunu da izlemediim :) sen çal kapımı ve masterchef :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ezgi Mola'yı seyretmelisin Masumlar Apartmanında

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu