Son eklenen

Netflix üyelik fiyatlarına zam mı yapıyor

Online dizi ve film izleme platformu olan Netflix, ABD’deki kullanıcılarına kötü bir haber verdi.

Netflix Twitter üzerinden duyurduğu yazısında ABD kullanıcılarına üyelik paketlerine zam yapılacağını duyurdu. ABD kullanıcıları tabi ki bu konuya çok üzüldü. Peki, ABD yapılan bu zam diğer ülkeleri etkileyecek mi? ABD yapılan zam ne kadar? Gelin hep birlikte bakalım.

ABD yapılan zam ne kadar?

Bildiğiniz üzere Netflix paketleri toplam 3 adet. Bunlar Temel, Standart, Premium. Netflix yaptığı açıklamada Temel üyelik paketine dokunmayacağını fiyatını değiştirmediklerini duyurdu.

Standart Pakette ise Netflix normal fiyatın üzerine 1 dolarlık zam yaptı. Son olarak Premium üyelik paketine ise Netflix 2 dolarlık bir zam yapacağını yaptığı Twitter açıklamasında duyurdu. Peki, Netflix paketleri önceki fiyatları ne kadardı şimdi ne kadar?

Netflix üyelik paketleri zam aldıktan sonraki hali

Temel üyelik paketi: 8.99 dolar (fiyat değişmedi)

Standart üyelik paketi: 12.99 dolar Yeni hali: 13.99 dolar

Premium üyelik paketi: 15.99 dolar Yeni hali: 17.99 dolar

Tabi ki Netflix’in yaptığı bu zam akıllara diğer ülkelerde fiyatların artıp artmayacağı sorusunu getirdi.

Netflix Türkiye’deki üyelik fiyatlarını arttıracak mı?

Covid-19 birçok sektörü etkiledi. Tabi ki bunların içinde Netflix platformu da var. Netflix tam 1.5 yıldır kullanıcılarını düşündüğü için hiç zam yapmamıştı. Ancak pandemi ve dolar kurunun ülkemizde yükselmesinden dolayı her an bir zam yapabilir. Netflix Türkiye hesabından bu konu hakkında bir açıklama gelmedi. Eğer böyle bir durum olursa üyelik fiyatları ne kadar artar elbette bilinmez.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu