Son eklenen

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR?

Birçok kişi gündemde hakkından çokça söz ettiren Saadet Özsırkıntı ile ilgili birçok şeyi merak ediyor. Bildiğiniz gibi bir zamanlar adı komedyen Cem yılmaz ile anılmıştı. Bu konu hakkında net bir bilgi olmamasından dolayı zamanla gündemden yavaş yavaş kalkmıştı. Ancak biz onu daha çok Acun Ilıcalının programından tanıyoruz. Çünkü kendisi Acun Ilıcalının TV8 televizyon kanalında uzun süre sunuculuk yaptı.

Bizde sizler için Saadet Özsırkıntı’nın kim olduğunu araştırdık. İşte Saadet Özsırkıntı’nın hayatı?

Saadet Özsırkıntı kimdir

O ses Türkiye’de yaptığı sunuculuk ile tanınan Saadet Özsırkıntı 1990 yılının mayıs ayında Adana’da doğdu. Özel Çağ kolejinden mezun olduktan sonra Koç üniversitesinde öğrenim hayatına devem etti. Aradan uzun zaman geçmeden Maltepe üniversitesinde Sosyoloji bölümünü bitirdi. Dil öğrenmeyi çok fazla isteyen başarılı sunucu bir süreliğine İngiltere’ye gitti ve orada İngilizcesini geliştirdi. Hayatına bir süre orada devam eden sunucu tekrar Türkiye’ye geri döndü.

Aradan çok uzun zaman geçmeden Fanta reklam filminde oynadı. Cnn TÜRK televizyonunda stajını yaptı. Burada kendisini epey geliştiren Saadet Özsırkıntı daha sonra adı genelde bu kanalla anılacak olan TV8 kanalına geçiş yaptı.

TV8 televizyon kanalında ki ilk macerasına Dünya Listeleri Müzik Programının sunuculuğunu yapmakla başladı. Kendinden emin adımlarla ilerleyen Saadet Özsırkıntı, 2015 yılına geldiğimizde “3. Dijital Dünyanın Enleri” ödül töreninde “Yılın en hızlı çıkış yapan program sunucu” ödülünü almaya hak kazandı. Onun için hayat neredeyse şimdi başlıyordu. Daha birçok şeye imza atacağından emindi.

Daha sonra bu programı bırakan Saadet Acun Ilıcalının önerisiyle Survivor’a gitti. Survivor da Backstage sunuculuğunu yapmaya başladı. Uzun bir süre Survivor sunuculuğu yapan Saadet Özsırkıntı, tekrar İstanbul’a geldi.

Bu sefer Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında sunuculuk yapacaktı. Oradaki görevi yarışmacıları insanlara tanıtmak ve onların yarışma hakkında görüşlerini almaktı. Bu konuda da epey güzel bir iş çıkaran başarılı sunucu belki de iş hayatının zirvesine adım adım tırmanıyordu. Bu kadar başarıdan sonra sunuculukta epey deneyimli olan Saadet Özsırkıntı, bu başarılı dönemde Yetenek sizsiniz Türkiye sunuculuğunu bıraktı.

Ancak hayat karşınıza yeni bir fırsat çıkardı. O fırsat yine TV8 programından yani Acun Ilıcalıdan gelmişti. Acun Saadet’i O ses Türkiye Programında sunuculuk yapması için çağırıyordu. Saadet kabul etti ve sunuculuk yapmaya başladı. Buradaki görevi ise şarkı söylemek için sahneye çıkan insanların o an neler hissettiklerini sormak ve kişilerin sahneye çıkmadan önce heyecanlarını biraz olsun hafifletmekti. Birde yakın akrabaları ile gelen yarışmacıların sevinçlerine ortak olmaktı. Onlarla birlikte güldü onlarla birlikte ağladı. Bu konuda da çok başarılı olan sunucu Profesyonel sunuculuk kariyerine her geçen gün biraz daha yaklaşıyordu. Uzun bir süre O ses Türkiye’de sunuculuk yapan Saadet Özsırkıntı, ilerleyen dönemlerde O ses Türkiye’nin sezon finali yapmasıyla buradan ayrıldı.

Daha sonra TV8 kanalında hafta içi her gün yayınlanan 8 de 8 adlı programda sunuculuk yapmaya başladı. Hala burada sunuculuk yapan Saadet Özsırkıntı yaptığı önemli işlerle daha adından çokça söz ettirecekmiş gibi gözüküyor.

Saadet Özsırkıntı hakkında bazı önemli bilgiler

Acunn.com Youtube kanalında bazı soruları yanıtlayan başarıl sunucu, kendisine yönetilen sorulara Şu şekilde cevap veriyor.

1-) En çok hangi yemeği seversin

Kebap

2-) En sevmediğin yemek

Bamya

3-) En sevdiğin mutfak

Türk Mutfağı

4-) Yediğin yemeklerin kalori hesabını yapar mısın?

Kesinlikle yapmam

5-) Çok iyi yaparım dediğin yemek hangisi?

Tavuklu börek

6-) Tatlıya mı düşkünsün yoksa tuzluya mı?

Kesinlikle tatlıya

7-) Yemek yaparken şarkı söyler misin?

Hem söylerim hem de dinlerim

Saadet Özsırkıntı’nın yaşı kaç

Birçok insan ünlü olan kişilerin yaşlarının kaç olduğunu merak eder. Bizde yazımızı sonlandırmadan önce Saadet Özsırkıntı’nın yaşının kaç olduğunu söylemeden yazımızı bitirmek istemedik.

1990 doğumlu olan güzel sunucu Saadet Özsırkıntı şu an 30 yaşında.

Saadet Özsırkıntı’nın kişisel bilgileri

Adı: Saadet Özsırkıntı

Doğum Tarihi: 12/05/1990

Medeni Hali: Bekar

Boyu: 1.71 cm

Mesleği: Program sunuculuğu

Kilosu: 53 Kg

Burcu: Boğa

Eğitim durumu: Lisans

Mezun olduğu üiversite: Maltepe Üniversitesi

Sevgilisi: Bilinmiyor




1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu