Son eklenen

Youtube’da En Çok İzlenen İçerikler


Dünya’nın en büyük ikinci sosyal ağı olan Youtube, birçok kişinin iş olanağı haline gelmiştir. İnsanların bir kısmı hobi olarak yapsa da çoğu insan iş için yapıyor. Zaman ayırırsanız ve emek harcarsanız, ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Youtube’a başlayacaksınız ve ne üreteceğinizi bilmiyorsunuz. Bunun için sizlere tavsiyemiz, Youtube’da en çok izlenen içerikler ile video çekmeniz olacaktır. Bu video içerikleri daima gündemde olduğundan, çekeceğiniz videonun fazla görüntülenme alması oldukça olasıdır. Hazırsanız Youtube’da en çok izlenen içerikler kısmımıza geçelim.

Youtube’da En Çok İzlenen İçerikler Nelerdir?

Öncelikle şu bilgiyi paylaşmakta fayda vardır ki, çok izleniyor diye sevmediğiniz konularda içerik üretmeyin. Sevmediğiniz bir işi yapma süreniz ve enerjiniz pekte etkili olmayacaktır. Bu yüzden hem size uyan hem de yapmaktan gerçekten keyif alacağınız içerikler seçmelisiniz.

1 - Ürün Tanıtımı

Ürün tanıtım videolarının çok izlendiğiniz sizde fark etmişsinizdir. Bu videoların çok izlenme sebebi, daima ihtiyaç duyulmasıdır. Üretimin durmayacağı gibi ürün tanıtım videolarının malzemesi de (Ürün konusu) son bulmayacaktır. Bu yöntemle tanıttığınız ürün karşılığında sponsorlardan ücrette alabilirsiniz. Yani bu videoları çektiğiniz zaman hem Youtube gelirleri hem de sponsor gelirleri kazanabilirsiniz.

2 - Oyun Videoları

Hayatınızda en az bir kere Youtube’dan oyun videosu izlemişsinizdir. Günümüzde birçok Youtuber oyun oynayarak gelir elde etmekte. Aslında çok fazla oyun üreticisi bulunsa da kendinize has tarzınızla bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Oyun oynadığınız yerde oyunu tanıtarak ardından ise sadece oyun oynayıp video üreterek sizde Youtuber olabilirsiniz. Oyun oynamayı seviyorum ve bu iş tam bana göre diyorsanız hemen başlamalısınız.

3 - Makyaj Kanalları

Günümüzde çok fazla makyaj kanalı görebilirsiniz. Ancak işini severek ve düzgün bir şekilde yapan çok az kanal var. Sizde makyaj yapmayı seviyor ve biliyorsanız hiç zaman kaybetmeden Youtube kanalı açmalısınız. Bu videolar çok izlendiği için güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

4 - Eğitim Videoları

Bu kategori diğer kategorilere nazaran daha geniş kitlelere hitap ediyor. Hatta herkese hitap ediyor desek yanlış olmaz. Youtube’da Her türden eğitim videoları bulmak oldukça kolay. Kendinizi gerçek anlamda bilgili hissettiğiniz her alanda insanları eğitmek için videolar çekebilirsiniz. Mesleğiniz, hobiniz veya iyi bir şekilde dersini aldığınız herhangi bir konu. Bu konular üzerinde eğitici videolar çekip Youtube’a yükleyebilirsiniz.

5 - Eğlence Videoları

Millet olarak eğlence videoları izlemeye bayılırız. Eğlencenin de çok farklı çeşidi vardır. Hem eğlenip hem de video çekerek Youtube’a yükleyebilirsiniz. Sizin gibi eğlenen ve eğlenmeyi seven insanlar, videolarınızı beğenecek ve kanalınıza abone olacaktır. Videolarınız nasıl olacağına, nasıl bir eğlence konsepti olacağına karar vermeniz lazım. Ardından bu karar üzerinden videolarınız çekip Youtube kanalınıza yükleyin.

6 – Vlog Kanalları

Vlog kanalları oldukça fazla izleniyor. Son zamanlarda blogların yerini alan vlog kanalları, çok fazla izleyici kitlesine sahip olabiliyor. Kamera karşında sohbet, kendini tanıtma, ev videosu, gezi videosu gibi videoların Youtube’da izleyici kitlesi oldukça fazla olabiliyor. Video içeriği için kafa yorup, acaba ne çeksem diye düşünmenize gerek kalmıyor. Kameranız ile dışarıya çıkarak gezi yapmanı yetebiliyor. Vloggerlar genelde bu tarz içerikler üretiyor. Mesela bir günüm nasıl geçiyor? Veya Arkadaşımla tail vlogumuz, şeklinde videolar oluyor. Sizde vlog çekerek Youtube kanalınıza yükleyebilirsiniz.

7 - Nasıl Yapılır Tarzı Videolar

Bu videoları çekerken çok eğleneceksiniz. İnternette gördüğünüz bir ürünün nasıl yapıldığını merak ettiğiniz olmuştur. Onların nasıl yapıldığını öğrenip, uygulamalı şekilde videolarını çekebilirsiniz. Bu videolar çoğu izleyicinin hoşuna gidecektir. Sizde bu tarz videolar çekerek Youtuber olabilirsiniz.

3 Yorumlar

  1. Bunlardan bana uyan vlog. Ama onda da kararsızım.

    YanıtlaSil
  2. Daha çok paranormal, gizemli konuları işleyen videolar hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
  3. çok başarılı bir yazı

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu