Son eklenen

21 Köprü Film Konusu ve Karakterleri

Adam Mervis ile Matthew Michael Carnahan tarafından kaleme alınan 21 Köprü, Brian Kirk tarafından yönetildi. Mervis’İn bir hikayesine dayanan film, aksiyon-gerilim kategorisinde yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Joe ve Anthony Russo kardeşler üstleniyor. Başrollerde Chadwick Boseman, JK Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch gibi önemli isimler dikkat çekiyor. Peki, 21 Köprü film konusu nedir? Bu yazımızda aksiyon-gerilim filmi sevenler için 21 Köprü hakkında merak edilenlerden söz edeceğiz.

21 Köprü Film Konusu Nedir?

Andre Davis 13 yaşındayken, babası görev başında öldürülür. Babası gibi kendisi de polis memuru olur. Babasının izinden giden Davis, yıllarca polis katillerini takip edip, onları yakalamasıyla ün kazanır.

Bir gece, iki savaş gazisi Ray Jackson ve Michael Trujillo, bir şarap dükkanından kokain çalmaya teşebbüs eder. Beklediklerinden çok daha fazla kokain ile karşılaşırlar. Polis memurları geldiğinde, aralarında bir çatışma gerçekleşir ve Ray, polisleri vurur. Michael, polisleri öldürdüğü ve kendilerini tehlikeye attığı için Ray’i cezalandırma kararı alır. Bu dava ile ilgilenecek olan Davis ve narkotikten arkadaşı Burns, dosyayı devralmak isteyen FBI ajanları ile anlaşmazlığa düşer. Belediyenin üst düzey yetkilileri, bölge başkanı ve FBI’ın gönülsüz onayı neticesinde Davis’in isteği yerine getirilir. Böylece, suçluların yakalanması için Manhattan adası kapatılır.

Ray ve Michael, Bush isimli bir kişiden yardım ister. Bush’un yardımı ile kimlikleri değişir ve ertesi sabah Miami’ye gitmeye karar verirler. Davis ve Burns, Michael, Bush ve Ray’i teşhis etmeyi başarır. Bush, Miami’ye ilk varan Butchco ve Dugan tarafından öldürülür.

Davis ve Bush’un, iki suçluyu yakalamalarına ramak kalmıştır. Kazara bir sivili öldürdükten sonra Ray, Davis tarafından ölümcül bir şekilde yaralanır. Michael, Burns’ü silah zoruyla tutar. Davis, Michael’i bir metro köşesinde sıkıştırmayı başarır ve öldürmeyeceğine söz verdiği için Michael teslim olmaya karar verir. O sırada Burns, Michael’i silahla vurur. Bundan kısa bir süre sonra, New York’taki yolsuzluk olaylarının birçoğunun arkasında tahmin edilmeyen isimlerin olduğunu fark eden Davis, bu isimlerin hepsini internette ifşa eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu