Son eklenen

Melisa Şenolsun Kimdir

Başarılı dizinin başlamasıyla birlikte, birçok izleyici Melisa Şenolsun hakkında sorular sormaya başladı. Genç, güzel ve başarılı oyuncu hakkında hemen herkes bilgi sahibi olmak istiyor. Dizinin başlamasıyla birlikte, “Melisa Şenolsun Kimdir” ve “Melisa Şenolsun Nerelidir?” gibi sorular merak edilmeye başladı.

Zaman zaman özel hayatıyla gündeme gelen başarılı oyuncu, son zamanlarda ise ekranlardaki başarısından dolayı konuşuluyor. İşte merak edilen o soruların cevabı…

Melisa Şenolsun Kimdir?

Verdiği pozlar ve ekran başındaki rolleri sayesinde birçok kişi onun için bilgi sahibi olmak istiyor. Genç kadın 24 Eylül 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Birçoğumuzun tanıdığı oyuncu Efecan Şenolsun’un kardeşidir. Melisa Şenolsun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisidir. Başarılı olduğu bu yolda ilk adımını 2015 yılında çekilen Türk dizisi “Tatlı Küçük Yalancılar” sayesinde attı. Lise eğitimini, İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesinde Tamamladı. Başarılı oyuncu Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosunda Çalıştı. Kiralık Aşk dizisinde “Sude” karakteri ile kendine yer edindi. Bu dizinin ardından “Umuda Kelepçe Vurulmaz” adlı dizide rol aldı. Bu dizide “Ceren” karakterini canlandırdı ve dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte başrol oyuncusu oldu. Melisa Şenolsun’un boyu 1.70 cm Kilosu ise 59’dur ve terazi burcudur.

Melisa Şenolsun 6 Yaşından Beri Sahnelerde

Melisa Şenolsun 6 yaşından sonra sahnelerde rol almaya başladı. Melisa Şenolsun’un tiyatroya olan bu ilgisi, ablası sayesinde oluşmuştur. Küçük yaşlarında ablasının tiyatro oyunlarını izlemeye giderek kendisi de tiyatroya gönül vermiştir. Tam 7 yıl boyunca jimnastik yapmış ve sporla adeta iç içedir.

Oynadığı Dizilerde Kendisini İzleyicilere Sevdirdi

Melisa Şenolsun’un dizi hayatına başladığı ilk projesi, 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı Türk dizisi ile oldu. Bu dizi sayesinde kendisini birçok insana tanışmış ve sevdirmiş oldu. Bu dizilerin ardından yine birçok farklı projede kendisine rol aldı. Bu dizinin ardından, Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Babam ve Nefes gibi projelerde rol aldı. Bu projeler, başarılı oyuncunun tanınmasına ve daha fazla projelere imza atmasına neden oldu. Her geçen gün kendisini daha çok sevdirmeyi başardı.

Atiye Dizisiyle Dikkatli Toplamayı Başardı

Birçok projede yer aldı ve kendisini gösterdiği birçok çalışması oldu. Fakat son rol aldığı “Atiye” adlı dizideki sahneleri sayesinde, adeta gündem oldu. Atiye adlı dizideki cesur sahnelerinin ardından birçok kişi ve sevenleri, adından çokça söz etti.

İşte başarılı oyuncunun rol aldığı tüm projeler:

2016 - Quills - Tüy Kalemler - Tatbikat Sahnesi - Tiyatro Oyunu

 2019 - Atiye - TV Dizisi

 2018 - Nefes Nefese - Rüya - TV Dizisi

 2017 - Babam - Feride Sinema - Filmi

 2016 - Umuda Kelepçe Vurulmaz - Ceren - TV Dizisi

 2015 - Kiralık Aşk - Sude İplikçi - TV Dizisi

 2015 - Tatlı Küçük Yalancılar - Hande - TV Dizisi

Ünlü oyuncunun rol aldığı diziler ve tiyatro oyunları bu şekildedir. Bu zamana kadar bu kadar projeye imza atan başarılı oyuncunun, bundan sonra da birçok başarıya imza atacağından hiç şüphemiz yok.

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu