Son eklenen

TELEFON ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN 3 KURAL

Akıllı telefon satın alıyorsunuz! Ama unutmayın ki akıllı telefon satın alırken dikkat etmekle yükümlü olduğunuz birçok önemli nokta var. Bu noktalardan en mühim olanlarını bu yazıda bugün sizler için derledik ve topladık. İşte, akıllı telefon satın alırken dikkat etmeniz gereken 3 önemli kural ve detayları…

Kozmetik Önemli!

Kozmetik, akıllı cihazların dış görünüşünü belirten bir kelimedir. Bir telefonun dış görünüşünü beğenmeniz, her şeyden önce gelir. Çünkü beğenmediğiniz bir ürünü satın almak ve kullanmak istemezsiniz. Bu son derece doğal bir durum olmaktadır. Kimisi yanlardan kavisli telefon ekranını severken kimisi böyle telefonlardan hoşlanmayabilir. Bazı kişiler ufak telefonları daha kullanışlı bulurken, bazı kişiler de telefonunun son derece büyük bir ekrana sahip olmasını isteyebilir.

Telefon Hafızasına Dikkat!

Özellikle Apple marka telefonlarda büyük bir sorun haline gelen telefon hafızasına dikkat etmekte fayda var. Android cihazların hafızasını, hafıza kartı ile arttırabilirsiniz. Fakat Apple marka telefonlara hafıza kartı takamayacağınız için satın aldığınızda hafızası neyse onu kullanmak zorundasınız. Günümüzde telefonlar genelde 16 GB, 64 GB, 128 GB ve 256 GB şeklinde satışa sunulmaktadır. Bizim size tavsiyemiz, kesinlikle yüksek hafızalı bir telefonu tercih edin. Sonra başınız ağrımamış olur.

Son Teknolojiye Ayak Uydurabiliyor mu?

Akıllı bir telefonun son teknolojiye ayak uydurabilmesi son derece mühim bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Aksi takdirde aldığınız telefon kısa süre sonra bozulacak ya da kullanılamayacak hale gelecektir. Bu yüzden genel olarak güvenilir markalardan yeni telefonlar edinmeye çalışın. Böylece kusursuz bir kullanıcı deneyimi tecrübe etmiş olursunuz. Şu an revaçta olan markalar Apple, Xiaomi, Huawei ve Samsung’tur. Tabii hangisinin akıllı telefonunu seçeceğiniz bu noktada tamamen size kalmış oluyor.

5 Yorumlar

  1. Yazı faydalı olmuş teşekkürler:) Buarada temamı güncellerken takip seçeneğini kaldırmışım o yüzden bulamamışsınız, ekledim :)

    YanıtlaSil
  2. gözükmüyon artık bloglardaaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Benim için hafıza cok önemli. Bir kez uygun fiyat diye avus marka almıştım hiç bir uygulama yükletmiyordu 😃

    YanıtlaSil
  4. Hafıza cidden önemli, çünkü bir sürü uygulama kullanıyoruz, bir de fotoğraflar, belgeler derken şişiyor telefon.

    YanıtlaSil
  5. İphone’un kalitesine güveniyorum

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu