Son eklenen

İnstagrama Gelecek Olan Yeni Özellik

İnstagram; artık birçoğumuzun kullandığı ve dünyada da kullanımı oldukça yaygın bir uygulamadır. Hatta günümüzde akıllı telefonu veya bilgisayarı olup da kullanmayan kişi sayısı yok denecek kadar azdır. İnstagram kendini sürekli yenileyen ve yeni nesil bir uygulamadır. Kullanıcıların yeni özelliklerle tanışması da bir o kadar olasıdır. 

İnstagram’a Hangi Özellikler Eklenecek?

İnstagram; Tiktok uygulamasında hali hazırda var olan bir özelliği kullanıcılarına sunmayı planlıyor. Tiktok uygulamasında var olan hikâyeleri alta kaydırma özelliği de İnstagram’a geliyor. Bu sayede kullanıcılar, hikâyeleri alta veya üste doğru kaydırarak geçiş yapabilecek. Şu anda yana doğru kaydırılan hikâyeler artık alta veya üste doğru kaydırılarak geçilebilecek. Bu özellikle birlikte kullanıcılara yeni bir deneyim sağlanmış olacak.

Ne Zaman Gelecek?

Çalışmaların sürdüğü bilinse de güncellemenin ne zaman aktif olacağı halen bilinmiyor. Ancak çok uzun sürmeyecek. Yeni özelliklerin gelmesi ile birlikte kullanıcıların daha iyi bir deneyim yaşayıp yaşamayacağını zaman gösterecektir.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu