Son eklenen

Netflix önerileri


Netflix nedir? Binlerce ödüllü diziler, filmler, animeler, belgeseller ve daha fazlasını bünyesinde barındıran bir arşiv sunan bir yayın hizmeti vermektedir.  Reklam olmadan, istediğiniz kadar izleyebileceğiniz ve bunun karşılığı olarak çok düşük bir ücret talep etmektedirler. Üstelik internet bağlantısı yanı sıra app store ve google play den indirilebilecek bir uygulaması vardır. Kaydet özelliği sayesinde internet bağlantınız olmadan da uygulamayı kullanabilmekteyiz.

Netflix Çocuk ve aile  önerileri:

Harry Potter

Harry 11. Yaşına girdiği gün bir sihirbaz olduğunu öğrenir ve bir büyücülük okuluna giderek maceralarını anlatır. Harry Potter 7 seriden oluşmaktadır.Felsefe taşı, sırlar odası, azkaban tutsağı, Ateş kadehi zümrüt anka yoldaşlığı, melez prens, ölüm yadiğarları.

Otel Transilvanya

Otelin sahibi olan Drakula kızının insan biriyle evlenmezini istemez ve bunun için gösterdiği çaba ve otelde olan eğlenceleri anlatır. Bu film ise 1 ve 2 bölümden oluşur.

Arı filmi

Bal yapmakla yükümlü olan bir arının hikayesidir. Günün birinde insanların balı yediğini öğrendikten sonra bu olanın onu hayal kırıklığına  uğratması işlenmiştir.

Mega zeka

Sevdiklerini kaybeden mega zeka kendince dunyayı yok etmeyi hedefleyen bir düşman yaratır

Netflix Gerilim önerileri:

Bird box

Görünmeyen bir varlığın insanları öldürmesiyle başlayan ve bir gurubun bir evde toplanarak verdikleri hayat savaşı anlatılmaktadır.

Öteki taraf

Eski sevgilisinden iş teklifi alan adam ve bununla beraber bir üçgene sıkışmıştır.

Oyun

İnternette oynan doğruluk mu cesaretlik mi oyununa telefondan bir uygulama olarak indiren gençlerin tehlikeyi bir oyun olduğunu farkedene kadar oyun süreci aktarılmıştır.

Nefesini tut

Hem görme en geli hem de çok zengin olan adamın evine giren 3 hırsız evden çalacaklarını hayal ederken kendilerini çok farklı şeyler beklemektedir.

Netflix Komedi önerileri

Biz böyleyiz

Yıllardır görüşmeyen arkadaş gurubu yıllar sonra çok sevdikleri birinin hastalanmasıyla bir araya gelir ve eski anıları hatırlayıp tekrardan zaman geçirdiler.

Altızlar

Altızlardan bir tanesi baba olmak üzereyken altız olduğunu öğrenir ve diğer kardeşlerini bulmak için yola çıkar. Kardeşlerini bulduğunda çok farklı karakterde ve enteresan insanlar olduklarını görür.

Babasının oğlu

Babasıyla aradında olan sıkıntıdan sonra her ikisinin de evleneceklerini öğrenir ve aynı eve yerleşirler. Aynı evde yaşamaya başladıklarında olaylar tekrar büyür.

Öldür beni sevgilim

Milli piyangoyu kazanan karı koca parayı ne yapmaları gerektiğini bilemez ve her şeyi yapmaya başlarlar çok renki bir görsel çıkar karşımıza.

Netflix Aksiyon önerileri

Arınma geçesi

12 saat süren tüm suçluların dışarda olduğu günde hayat savaşı vermeye başlarlar.

Dünya savaşı Z

Zombilerin istilasının üzerine dünyayı dolaşan bm görevlisi zamana ve ve kadere karşı yarışmaya başlar.

Meg

Derinlerdeki bir okyanusa kurulmuş bir düzenek vardır ve son iş günü olan bir dalgıç hiç görmediği kadar büyük bir şeyle karşılaşır.

Lucy

Genç bir amerikalının bilmeden bir uyuşturucu işine girmesi anlatılır. Vücuduna enjekte edilen bir teknolojik uyuşturucunun özel güçler var ettiği incelenir.

Netflix Drama önerileri

Annem

Zorlu şarlarda yetişen bir genç kız yıllar sonra köyüne geri döner ancak annesiyle tekrar bağ kurar ve bu hiç kolay olmaz.

Bizi hatırla

Çok çalışan bir iş adamı eşi ölünce oğluna kendisi bakmak zorunda kalır ve hayat onun için yeni başlamıştır. Oğluna yeni bir hayat sunmaya başlar.

Yıldızlar arası

İnsanlık yok olmadan biraz önce astronotlar yaşanabilir başka bir gezegen aramak için uzaya çıkar ve burada bir baba ve kızın ayrılıkları yaşanır.

Rüzgarı dizginleyen çocuk

Esaretin bedeli

Netflix Ödüllü filmlerden öneriler

Derin darbe

Dev bir kuyruklu yıldız kayaya çarpınca ülke sular altında kalır ve tüm ülkenin yaptıkları anlatılır.

Bir yıldız doğuyor

Bir müzisyenle aşk yaşamaya başlayınca çok ünlenirler ve  müzisyenin ise kötü bir alışkanlığı olduğu ortaya çıkar.

Netflix En çok izlenen dizilerden birkaçı

Lucifer

Aşk 101

The rain

La case de papel

Stranger things

Dark

Riverdale

Merlin

Vis a vis

Elite

Atiye

Scream

Lecke&key

Parfume

Into the nıgh

Prıson break

Bir başkadır

Narcos

Teen wolf

Vikingler

The mist

Breaking bad

The crown

Gündemdeki en güzel ve en iyi filmlerden sadece bir kaçı güzel seyirler.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu