Son eklenen

Yeni volkswagen Caddy Tasarım Özellikleri

Yeni volkswagen Caddy Tasarım Özellikleri
Yeni Wolkswagen Caddy'in son model tasarımına bakıldığında ilk göze çarpan aracın değişen ve alışılmışın dışında tasarlanmış tampon kısmı oluyor, tampon krom ya da plastik kaplamanın aksine farklı bir görünüş katmış ve adeta sanayide yeniden modifiye edilmiş hissi veriyor. Panjur kısmında caddy'in yenilenmiş kısımlarında dikkat çeken bölüm oluyor, logosundan farlara uzana krom detay farın iç kısmına doğru uzanmakta ve led teknolojisiyle de özelliklede gece sürüşünde hoş bir görüntü oluşturduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca farların içine entegre edilmiş sis lambalarının, araç ön panelinden de kontörlü sağlanabiliyor.

Profiline bakıldığında yeni tasarım 17 inç jantlar bizi karşılıyor. 17 inç jantlar style donamıma özgü olarak kullanılmış, yani alt donanımlarda far ve jant detaylarını göremeyebilirsiniz. Yeni Caddy'de binek tasarıma yönelik detaylarında, tavan rayları ve kapı altlarında parçaları görebiliyoruz. Arka bagaj kısmına geldiğimizde tasarımı daha spor bir görünüm vermiş ve led olarak düzenlenmesi ve bagaj kapağının alt kısmında ki geniş karakterli caddy yazısı araca daha spor bir görünüş katmış durumda. Bagaj camı eski nesile göre biraz daha büyük olarak tasarlanmış ve volkswagen logosunu cama entegre olarak yerleştirilmiş.

1213 litrelik bagaj hacmine sahip yeni Caddy'de, bagajın büyük hacimde olması bagaj kapağının geniş bir açıyla açılmasına neden oluyor ve camın tek başına açılmaması da özellikle de park yeri sıkışık yerlerde kullanıcıyı zorlayacak bir etmen olduğunu belirtebiliriz. Bagajın alt zemin kısmı halı kaplamaya sahip, ve bagajın sağ kısmında ki gözlerde birinde kriko olmak üzere iki kullanışlı göze sahip. Sağ ve sol kısmında birer tane, kapak kısmında ise iki tane toplam 4 tane olmak üzere led aydınlatması gece ve karanlık ortamda ortamı aydınlatmada müthiş kolaylık olacağını söylemek gerekir. Katlanabilir ve sökülebilir arka koltukları ticari olarak kullanacaklar için daha geniş bagaj hacmi sağlıyor. Ayrıca bagaj kapağının vakumlu olması kapağın sert kapanmasını ortandan kaldırarak kapağın ömrünü uzatan etmenlerden olmuş. Vakum sistemi kaydırmalı yan kapaklar için ekstra ücret ödenerek alınabiliyor.

Aracın iç kısmına geldiğimizde gayet geniş bir oturma mesafesi ve boy mesafesi mevcut. Yan camların geniş ve tavan camının olması yeni caddy de özellikle de uzun yolculuklarda konforu arttırdığını söylenebilir.

Tavan camı açılmaması kenar çıtalarının olmamasına dolayısıyla daha geniş panoramik bir görüntü sağlıyor. Ayrıca tavan camının 3 katmanlı ısı geçirmeme özelliğiyle birlikte tavan cam perdesi de bulunmuyor. Araç kilit sistemi anahtarı cebinizde olduğunda dokunarak kilitleme ve kapı kolu mandalını çekerek açma kolaylığı sağlıyor. Kapanma sırasında yan aynaların otomatik kapanması unutma durumunu ortadan kaldıran güzel bir etmen olmuş.

1 Yorumlar

  1. Emsalleri arasında hep bir adım önde oldu ama VW'nin fiyat konusunda tavizsiz olması sanırım istenilen satış rakamlarına ulaşılmasının önüne geçiyor:-)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu