Son eklenen

İnstagram Üzerinden Satılabilecek Ürünler

Günümüzde Instagram uygulamasının kullanıcı sayısı inanılmaz derecede arttı ve bu durum onu çok popüler bir sosyal medya uygulaması haline getirdi. Instagram’ın yapısı ve bu kadar popüler olmasının neticelerinden biriside birçok kişi için ürün veya hizmet satışı yapabileceği bir platform halini alması oldu.

Eğer internet üzerinden ana gelir veya yan gelir elde etmek istiyorsanız Instagram üzerinden ürün satışı yapabilirsiniz. Bu konuda sizlere fikir verebilmek adına Instagram üzerinden satışını yapabileceğiniz ürünleri bu yazımızda sizler için derledik.

Giyim Ürünleri

Şu anda birçok kişi ya da işletmenin Instagram hesaplarını butik gibi kullanıp giyim ürünlerini sattığını görmekteyiz. Uygun fiyata toptan satın alabileceğiniz hazır giyim ürünlerini satın alarak veya fason olarak ürettirerek bu ürünlerin Instagram üzerinden satışı yoluyla gelir elde edebilirsiniz. Bu konuda size bir başka tavsiyemiz ise satın alacağınız bir baskı makinesi yardımıyla kıyafetlere çeşit çeşit baskılar yaparak kişiye özel üretilmiş ürünlerin satışını gerçekleştirmenizdir. Dilerseniz beğenmiş olduğunuz dizaynları baskısız kıyafetlere basarak elde ettiğiniz ürünleri satabilir, dilerseniz müşterilerinizden gelen talep ve dizaynlara göre ürünlere baskı yapıp satabilirsiniz.

Ayakkabı

Instagram üzerinden ayakkabı satışı yaparak gelir elde edebilmeniz mümkün. Eğer ayakkabı satışı vasıtasıyla gelir elde etmek istiyorsanız bu konuda size tavsiyemiz birim üründeki kazanç miktarınızın olabildiğince fazla olmasını sağlamalısınız. Ayrıca olabildiğince satılması muhtemel ürünler ve ayak numaraları üzerinden ürünleri tedarik etmelisiniz.

Takı

Dilerseniz malzemelerini tedarik edip evde kendiniz üreterek, dilerseniz bir başkasına ürettirerek veya bir yerden hazır olarak satın alarak Instagram üzerinden takı ürünlerinin satışını gerçekleştirebilirsiniz. Takı konusunu sadece bayan odaklı olarak düşünmeyiniz, takılar birçok erkek tarafından da talep görmektedir. Bu sebeple hem erkeklere yönelik ürünlerin satışını hem de bayanlara yönelik ürünlerin satışı yapmanızı öneririz.

Anahtarlık

Çeşit çeşit ve birbirinden güzel anahtarlıkların yapımı ustalık veya çok ince işçilik isteyen bir üretim süreci değildir, anahtarlık satımı ise iyi bir gelir kapısıdır. Eğer el beceriniz varsa çeşitli materyalleri kullanarak evinizde üretmiş olduğunuz birbirinden güzel ve çeşit çeşit anahtarlıkları Instagram üzerinden satarak gelir elde edebilirsiniz. Dilerseniz kendi hayal gücünüze göre üretim yapıp satabilir, dilerseniz müşterilerinizden gelen siparişlere göre ürün üretebilirsiniz.

Bardak Altlıkları

Birçok farklı yöntem ile bardaklar için altlıkları üretebilir ve üretmiş olduğunuz bardak altlıklarını Instagram üzerinden satarak gelir elde edebilirsiniz. Dilerseniz işçiliğiniz ile el yapımı özel bardak altlıkları oluşturup satabilir, dilerseniz baskı yaparak elde ettiğiniz bardak altlıklarını satabilirsiniz.

Baskılı Kupa Bardak

İnsanların günümüzde kişiselleştirilmiş ürünlere yoğun bir talebi var. Sizde bu taleplere cevap vererek karşılığında gelir elde edebilmek adına baskılı kupa bardaklar üretip Instagram üzerinden satışını yapabilirsiniz. Baskısız şekilde satın aldığınız kupa bardaklara beğendiğiniz dizaynları basıp satışa çıkarabilir veya insanlardan gelen siparişlere göre istedikleri dizaynları basarak ürünün satışını gerçekleştirebilirsiniz.

El Yapımı Gıda Ürünleri

Son zamanlarda ortaya çıkmış olan birçok farklı hastalık sebebiyle insanların büyük bir bölümü el yapımı organik gıda ürünlerine yönelmiş durumdadır. Sizlerde bu durumu bir fırsata dönüştürerek evinizde yapmış olduğunuz tarhana, makarna, turşu, salça gibi birçok gıda ürününü Instagram üzerinden satabilirsiniz. Hatta sizlere yakın lokasyonlar için el yapımı kurabiye, pasta, sütlü tatlılar, şerbetli tatlılar, börek çeşitleri ve sarma gibi birçok ürününde satışını yapabilirsiniz.

3D Yazıcı Ürünleri

3D yazıcı teknolojisi çok gelişti, bu gelişmenin neticelerinden birisi ise çok uygun fiyata sıfır veya ikinci el üç boyutlu yazıcılar satın alabilmeniz mümkün. Satın alacağınız bir 3D yazıcı vasıtasıyla birçok üç boyutlu dizaynı gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Ürettiğiniz ürünleri Instagram üzerinden satabilir veya Instagram’da insanlardan gelecek siparişler doğrultusunda ürettiğiniz ürünleri satarak gelir elde edebilirsiniz.

 

4 Yorumlar

  1. Giyim ve makyaj ürünler popüler instagramda...Güzel yazı için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. giyim ve hediyelik ürünler çok popüler bu ara

    YanıtlaSil
  3. instadan satmam da almam da :)

    YanıtlaSil
  4. çok satan var da almak sıkıntılı

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu