Son eklenen

PATRON BEBEK 5.SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Patron bebek, Amerikan yapımlı bir dizi olup orijinal ismi The boss Baby Back Business'tir. Büyük bir ilgi gören Patron bebek komedi türünde olup animasyon şeklindedir. Film olarak başlayan The Boos Baby devamında dizi olarak gündeme gelmeye başlamıştır. Marla Freaze'nin kitabından esinlendiği de bilinmektedir. 5. sezon ilerleyen zamanlar da seyirci karşısına çıkacaktır ve Patron bebek dizisinde yer alan oyuncular: Alec Baldwin, Andrea Montana Knoll, Brian Hopkins, Chloe Albrecth, Chris Miller

Yönetmeni ise, Tom McGrath' dır. Film müziğinin bestecisi ise Hans Zimmer, Steve Mazzaro

KONUSU

Aslına bakarsanız dizinin konusu çocukların sorununu yansıtmaktadır. Eve katılan yeni kardeşi rağbet olarak görmeleri ve bu durumumu kabullenmeme olayı sıkça karşılanan sorunlardan biridir. Tim hayalleri olan olan eğlenceli bir çocuktur. 7 yaşında olan Tim köpek sahibi olmak istemektedir. Yalnız bu hayali hüsranla sonuçlanmıştır. Tim' in manevi bir kardeşi olmuştur Annesi ve babası bir evlat edinmiştir. Çocukta bir gariplik olduğu düşünülmektedir, bunun sebebi sürekli takım elbise giyip konuşma tarzının akranların kinden farklı olmasıdır. Yalnız Tim bu durumdan hoşlanmaz bir kıskançlık haline girer büyük bir ilgiyle karşılanan çocuk Tim' le anlaşamaz. Olayın aslı aslında farklıdır bu çocuk bir ajandır ve çözmesi gereken bir problemle karşı karşıyadır. Yönetim kurulu olan Pupy Cop' un hain planlarını bozmaktır ve Tim' le ortak çalışmak zorundadır.

Patron bebek Netfilix'te yayınlanmakta ve 6 nisan 2018 tarihinde bizlere sunulmaya başlanmıştır. Her sezonunda farklı bir konu ele alan patron bebek filmi 5. sezona kadar gelmiştir ve sevilmiştir.

Patron bebek 4. sezonu 17 Kasım 2020' de çıkmıştır ve 12 bölümden oluşmaktadır. 3. sezonu da 2020 yılında çıkmış ve konusu serbest çalışmaya başlayarak ekip kurmuştur 11 bölümden oluşmaktadır. 2 sezonu 13 bölümden oluşturulmuş ve konusu bebek şirketinin rağbet üstünlüğüyle ilgilidir. 1 sezonu 2018 yılında çıkarılmıştır ve 13 bölümden oluşturulmuştur. Patron bebek 5. sezonu merakla beklenmekte olup çocukların büyük bir ilgi odağıdır. Hem geliştirici hemde bilgi içeren bu dizi gün geçtikçe büyümektedir. Patron bebek seyircileri tarafından oldukça fazla sevilmekte ve yeni sezonu bomba gibi beklemektedirler. Patron bebek 5. sezonu için heycanı bekleyiş devam etmekte olup 4. sezon seyirci karşısına çıkan dizi beğeni rekoru kırarak 5. sezon için çekimlere başlanmıştır. Bütün gözler 5.sezonun tarihini aramaktadır.

Patron bebek hayatımıza film şeklinde girip dizi olarak devam etmeye devam ediyor, her bölümü 24 dk olan dizi bu evde kaldığımız dönemlerde çocuklarınıza keyifle izletmelisiniz. Yetişkinlerimiz bile izlerken keyif aldıklarını bildirmektedir. 5 sezona kadar geldiyseniz yakın zamanda yeni bölümlerle buluşacağınızı bilmelisiniz.

Patron bebek, 5. sezon da yeni fikirlerle yeni konularla bizlei karşılayacaktır. Çekimlere son hızla devam eden dizi önemli bir mesai harcamaktadır. 2018 yılında gündeme giren animasyon ve komedi eşliğinde devam eden Patron bebek 2021 yılına kadar ilgiyle izlenmiştir. 12 Mart 2017'de Patron bebek dizisinin Miami'de galası yapılmıştır. Son zamanların beklenen filmleri arasında yer alan Patron Bebek, Animasyon alanın en iyi yapıtları arasında gösterilmektedir

Patron bebek, kurgu ve görsellik açısından oldukça güzel bir yapıya sahiptir. Dizideki karakterler sizinle güçlü bir bağ kurmaktadır. 5. sezon da aynı iletişim ve bağ beklenilmektedir önümüzdeki aylada seyirci karşısına çıkarılması bekleniliyor. Her sezon farklı konularla karşımıza çıkan Patron bebek içerikleriyle sevilmeye devam etmektedir. Sizler için hazırlanan Patron bebek animasyonu komedi eşliğinde ilerlemeye devam etmektedir. Dizinin kitlesi +7 yaş grubu olarak gösterilmektedir. Patron bebek dizisindeki yavru köpek karakteri bebeklere sevgi ve saygıyı öğretmeyi amaçlamaktadır. İyi seyirler.

2 Yorumlar

  1. Bunun filmi de vardı hepsini izledim :) Malum yasak zamanlarında çok fazla internet ağında dolaşır olduk. :)
    Bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  2. Ben yalnızca bir tanesini izledim ama kaçtı unuttum hayırlısı bakalım teşekkürler tanıtım için.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu