Son eklenen

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR ?


Hilal ALTINBİLEK,
ATV’nin sevilen yapımı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde ZÜLEYHA olarak tanıdığımız güzel oyuncu Hilal ALTINBİLEK pek çok başarılı yapımda rol almıştır

Son zamanlarda oyunculuğunun yanında özel hayatıyla da gündemde. Peki güzel oyuncunun adı kiminle anılmakta?

HİLAL ALTINBİLEK AŞK DEDİKODUSU?

Güzel oyuncu Hilal ALTINBİLEK, bir zamanlar adı Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile dünya gündemine düşen yazar Metin HARA ile bir süredir aşk dedikoduları vardı.

Hilal ALTINBİLEK ve Metin HARA geçtiğimiz günlerde ise Arnavutköy'de bir restorandan el ele çıkarken objektiflere yakalandı. Bu fotoğraf karesi ile ikilinin aşk yaşadığı da kesinleşmiş oldu.

HİLAL ALTINBİLEK KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Bir zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha olarak karşımıza çıkan Hilal ALTINBİLEK 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 30 yaşında olan güzel oyuncunun ailesi Kosova kökenlidir.

Hilal ALTINBİLEK Ege Üniversitesi İşletme Fakültesinde eğitimine devam ederken katıldığı bir güzellik yarışmasında ilk 5'e girmesiyle fotomodelliğe başladı. Daha sonra aldığı oyunculuk eğitimleri ile oyunculuğa da adım atan başarılı oyuncu en son ATV de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde ise Züleyha olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştır. 

2 Yorumlar

  1. severek izliyorduk kendisini :)

    YanıtlaSil
  2. diziyi izlemedim, metin hara aaa ne meşhurdu bir ara lima yüzünden :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu