Son eklenen

Yeliz Korkmaz Kimdir?

Gelişen dünya ile beraberinde birçok farklı alanlar ve farklı meslek grupları ortaya çıkmıştır. Dünyada birçok insan telefon ile ciddi miktarda bir maddi gelire sahip olmaktadır. Bunlardan biri olan Yeliz Korkmaz yani namı diğer Semiraminta, sosyal medya fenomeni olarak bilinmektedir. 14 Ekim 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yeliz Korkmaz terazi burcudur ve aslen Niğdelidir. Hayatına İstanbul’da başlayan Yeliz Korkmaz ’ın boyu 1.68 cm kilosu ise 48 kg’dır. İlk ve ortaöğretimini de İstanbul’da yapmıştır. Akabinde lise eğitimini ise İstanbul Üsküdar Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır. Eğlenceli bir kişiliğe sahip olan Yeliz Korkmaz, yaptığı mesleği ile de birçok kişiye özellikle yaşıtlarına doğru bir örnek olmaktadır.

Sosyal Medya Fenomeni Semiraminta

Sosyal medya plartformu üzerinden tanınan birçok ünlü kişilerin arasında olan Yeliz Korkmaz, bazı sosyal medya plartformu üzerinden kazanç elde eden birçok kişiye göre daha faydalı içerikler sunmaktadır. İnstgram, Youtube ve Tiktok adlı sosyal medya plartformlar’ında Semiraminta olarak bilinen ve dans etmeyi çok seven Yeliz Korkmaz, 2010 yılında eğitim almadan dans etmeye başladı. Akabinde ise 2018 yılında Tik Tok üzerinden sosyal medya kariyeri başladı. Tik Tok’a yüklediği slowmo dans videosu ile tanınarak bir anda geniş bir hedef kitleye ulaşmayı başaran Yeliz Korkmaz, kısa bir süre içerinde tanınan bir sosyal medya fenomeni olmayı başardı. Şu an Yeliz Korkmaz Youtube üzerinde 378 bin aboneye, İnstgram üzerinde 956 bin takipçiye, Tik Tok üzerinde ise 5 milyon takipçiye sahiptir.

Türkiyede İlk Işıklı Edit Videoları Çeken Semiraminta 2018 Yılında Çıkış Yaptı

Kısa bir süre içerinde milyonların beğenisini kazanan ve birçok kişiler tarafından sevilen ve takdir edilen Yeliz Korkmaz, içinde bulunduğu sosyal medya mecrası içerinde yaşı küçük olmasına rağmen çok başarılı ve kendini sıyıran bir kişi halini aldı. 2018 yılında sosyal medyadaki çıkışı üzerine Ocak 2019 yılında da Youtube hesabı için içerik üretmeye başladı. Böylelikle hem İnstgram hem Youtube hem de Tik Tok hesapları üzerinden çektiği dans videolarını birleştirerek yayınlayamaya devam ediyor. Milyonların takip ettiği namı diğer Semiraminta, diğer sosyal medya fenomenlerinden farklı olup Türkiye’de ilk ışık editli videoları başlatan kişi olarak bir ilk imzasını da atmış olmaktadır. Işık efektli videolu içerikler üretmeye ve bunu sosyal medya kanallarından yayınlamaya devam etmektedir. Eğitim almadan bu kadar başarılı dans videoları çeken ve sosyal medya plartformunu doğru, başarılı kullanan Yeliz Korkmaz, takipçilerine birer rol model olmaktadır.

2 Yorumlar

  1. Youtubede bir kaç defa denk geldi nigdeli oldugunu bilmiyordum

    YanıtlaSil
  2. aa hiç duymadım bi bakayım şimdiden sevdim bile kendisini :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu