Son eklenen

Diablo Immortal çıkış tarihi açıklandı

Blizzard Entertainment şirketi, uzun zamandır geliştirme aşamasındaki yeni oyunu Diablo Immortal, çıkış tarihi ve daha fazlası hakkında açıklama yaptı. 

Daha önce konuşulan söylentiler de, oyunun 30 Haziran tarihinde piyasaya çıkacağı haberi, Blizzard tarafından yapılan açıklamada, çıkış tarihi gerçeği yansıtmadığını sadece sistemde yer alması amacıyla güncelleme yapıldığını açıkladı.

Yeni çıkacak olan Diablo Immortal oyununda, oyuncuların kendilerinin istediği şekilde özelleştirme ve karakterini donatabilme imkanı bulunacak. Oyunun çıkış yapmasının ardından eklenecek olan karakter tasarlamalarını oyuncular, karakterini sıfırlamak zorunda kalmadan sınıf değiştirerek oyununa devam edecek.

Blizzard şirketi, Diablo Immortal oyunu için, iOS ve iPadOS cihazları için, 30 milyon ön sipariş hedefleri olduğunu açıkladı. Eğer hedefi başarmaları halinde, oyunculara havalı kozmetikler dağıtacaklarını belirttiler.

Diablo Immortal oyununun resmi olarak çıkış tarihi sistemde yer alan 30 Haziran olmayıp, ilerleyen dönemlerde açıklayacaklarını belirttiler.

1 Yorumlar

  1. Oyunlar hakkında hiçbir bilgim yok:) Bilmediğim bir konu, yazınızdan öğrendim:) Emeğinize sağlık:)
























































    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu