Son eklenen

Doctor Strange’in oyunu geliyor

Bazı bilgilere göre Doctor Strange’in oyunu geliyor olabilir. Son zamanlarda popülerliği oldukça artan Marvel süper kahramanı oyunlarına bir yenisi daha ekleneceğe benziyor. İddialara göre Remedy Entertainment firması, Doctor Strange oyununu geliştirmekte olduğu söyleniyor.

Son dönemlerde Marvel ve DC gibi büyük şirketlerin çatısı altındaki süper kahraman oyunları oldukça popülerleşti. DC tarafında son dönemlerde Gotham Knights ve Suicide Squad gibi oyuncular tarafından iştah kabartan işler planladı. Marvel firması tarafından ise 2 adet Spider-Man ve Spider-Man: Miles Morales oyununun önemli başarılara imza atmasıyla birlikte, Wolverine ve yeni Spider-Man 2 yapım aşamasında olduğu Sony tarafından paylaşıldı. Bu oyunların dışında Guardians of the Galaxy ve Avengers gibi diğer oyunlarda oyunseverler tarafından oldukça ilgi çekti. Geliştirilme aşamasında olduğu söylenen Doctor Strange oyunu, süper kahraman oyunları arasına eklenebilir.

Twitter üzerinden, Control ve Alan Wake’in geliştiri firması Remedy’nin Doctor Strange oyunu için çalıştığı söyleniyor. Geliştirilme aşamasında olan Doctor Strange oyununun E3 etkinliğinde fragmanı yayınlanacağı düşünülüyor. Remedy firması, kurgusal oyunlara oldukça alışık. Bu sebepten dolayı söylenen iddialar gerçekçi ve mantıklı geliyor. Yapımcılar tarafından kesin açıklama gelmediği için söylenen bu iddiaların dayanağı bulunmamakta.

Reddit üzerinden Doctor Strange oyunu hakkında çeşitli iddialar ve söylentiler bulunsa da, E3 etkinliğinden önce yeni Doctor Strange oyunu için çok büyük beklentiye girmemek en mantıklısı. Eğer söylenen iddialar doğru ise Remedy firması tarafından yapılan bu oyunun yeni nesil olarak Playstation 5 ve PC platformları için geliştiriliyor olabilir. Remedy firması geçmiş dönemlerde de açıklamadığı projeler üzerinde de çalışmalar yaptığını söylemişti.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu