Son eklenen

Sons Of The Forest Ertelendi!

Açık dünya hayatta kalma oyun türlerinin ilk sırasında yer alan The Forest, yeni oyunu Sons Of The Forest ile oyuncuları yeniliklerle karşılaştıracaktı. Ancak son resmi açıklamayla birlikte, oyunun ertelendiği duyuruldu.

Dinamik olarak bir önceki oyunları The Forest'dan daha fazla hayatta kalma tarzında olacağı söylenen Sons Of The Forest oyunu, yapılan açıklamayla birlikte ertelendiği söylendi.

Resmi açıklamada, Sons Of The Forest oyunun, çıkış tarihi 2022 yılının sonuna kaydırıldı!

2021 yılında duyurulan Sons Of The Forest, Mayıs ayında çıkacağı piyasaya çıkacağı söylenmişti. Yapımcı ekip tarafından gelen son açıklamayla birlikte, yeni oyunun çıkış tarihi sene sonuna kaydırıldığı belirtildi. Ekip tarafından oyunun çıkış tarihi olarak Ekim 2022 tarihi verilse de, oyunun çıkış tarihi ve günü kesin olarak belli değil. İlerleyen dönemlerde tekrar erteleme olabilir.

Endnight Games oyun ekibi tarafından geliştirilmek olan The Forest oyununun devamı, Sons Of The Forest oyunu, 2021 yılında çıkması hedeflenmiş ancak oyuna eklenen yenilikler ve hataları gidermek amacıyla 2022 yılına ertelediklerini açıklamışlardı. Bunun sebebi ise oyunu kötü çıkartıp, uzun zamandır bekleyen oyuncuları hayal kırıklığına uğratmamak amacıyla olduğunu belirtiyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu