Son eklenen

En Beğenilen Romantik - Komedi Kore Dizileri

1) I'm Not a Robot: Dizi 2017- 2018 yılında çıkmış, toplam 32 bölümden oluşuyor. Her bölüm yaklaşık bir saattir. Dizinin konusu bir finans şirketi hissedarı olan adamın kimse ile temas edememesidir. Bu durum hayatında bir istisna oluşturacak robot kılığına girmiş kadınla son bulacaktır. Tek sorun adamın karşısında ki kadını gerçek bir robot olarak bilmesi. Bazı anlarda dramatik bazen de çok eğleneceğiniz bir drama.

2) Crash Landing on You: Dizi 2019 yılında çıkmış bir dizidir. Toplam 16 bölümden oluşmaktadır. Her bölüm yaklaşık olarak bir saattir. Dizinin konusu zengin aileden gelen iş kadınının kendi şirketini kurup işleri ilerletmesi ile başlar. Kadın havanın fırtınalı olduğu bir gün paraşütle açılır ve kendini Kuzey Kore’de bulur. Güney Kore ile Kuzey Kore’nin çatışması arasında doğacak aşk, kadının karşısında Kuzey Kore askerini görmesi ile başlamış olur. Nefeslerinizi tutacağınız ve hayran kalacağınız aşk hikayesini barındıran bir dizi.

3) Fight for My Way: Dizi 2017 yılında yayınlanmıştır. Toplam bölüm sayısı 16 olmakla beraber her bölümü yaklaşık bir saattir. Dizinin adı çevrildiğinde ‘Benim Yolum İçin Savaş’ anlamına gelir. Konusu dört yakın arkadaş etrafında dönen aşktır. Bu arkadaşlardan ikisi olan Ko Dong Man ve Choi Ae Ra arasında yavaş yavaş gelişen aşkı kendileri de sonradan fark edecektir. Yaşam zorlukları, ekonomik olarak verdikleri savaş kendi hedeflerine ulaşma da ve aşklarını kabullenmekte onlara zorluk çıkaracaktır. Bu ikilinin tatlı atışmaları sizi çok güldürecek.

4) Business Proposal: 2022 yılında yayınlanmış olan dizi toplam 12 bölümden oluşmaktadır. Konusu Shin Ha-ri’nin arkadaşı yerine görücü usulü randevusuna gidip karşısındaki adamı kendinden vazgeçirmek için yaptığı türlü numaralarla başlar ve adamın aslında kendi çalıştığı şirketin patronu olduğunu öğrenmesi üzerine kılık değiştirerek randevu ve çalışma hayatı arasında gidip gelmesi ile devam eder. Adamın tüm bunları öğrenmesi aşka engel olacak mı bilinmez. Sıcak bir aşk hikayesi içinizi ısıtacak ve sizi bol bol gülümsetecek.

5) Touch Your Heart: Dizi 2019 yılında yayınlanmış, 16 bölümden oluşmaktadır. Alanında başarılı bir avukat olan Kwon Jung-rok ile son zamanların düşüş yaşayan oyuncusu Oh Jin-shim arasında olup bitenler dizinin konusudur. Oyuncu Oh Jin-shim’im oynamak istediği senaryoda avukat rolünü üstlenmesi gerekir bunun için bir avukatlık bürosuna eğitim almaya gider. Gittiği avukatlık bürosunun gözde avukatı olan Kwon Jung-rok’un yanına işi kavraması için verilir. İşte her şey böyle başlar ve komik atışmalar ile devam eder.

6) Itaewon Class: Dizi 2020 yılında yayınlanmıştır. Toplam 16 bölümden olumaktadır. Hapisten yeni çıkan Park Sae-ro-yi ile kendisinden yaşça küçük olan fenomen Jo Yi-seo arasında gelişen aşkı konu almaktadır. Jo Yi-seo’nun tek taraflı başlayan aşkı zamanla karşılık bulacaktır. Park Sae-ro-yi hedeflerine ulaşırken her anında yanında olup ona destek veren Jo Yi-seo’ya karşı içinde başlayan aşka engel olamaz.

7) Police University: 2021 yılında yayınlanan dizi 16 bölümden oluşmaktadır. Dizinin konusu polis akademisine giren Kang Seon-ho ve Oh Kang-hui arasında gelişen olaylardır. Oh Kang- hui için akademiye giren Kang Seon- ho aslında bir hackerdır. Kang Seon-ho’nun konuştuğu gizli polis arkadaşı ise akademiden bir hocası çıkar. Karmaşık olaylar aydınlatılmaya çalışılırken bu ikili kendilerini olayların ortasında bulur. Aksiyon, aşk ve heyecanın dorukta olduğu bir dizi izleyeceksiniz.

8) Crazy Love: 2022 yılında yayınlanmıştır ve toplam 16 bölümden oluşur. Dizinin konusu sürekli kendisine gelen ölüm tehditleri yüzünden hafızasını yitirmiş gibi yapan GO Study’nin zeki kurucusu Noh Go Jin ile ondan bıkıp türlü çılgınlıklarla ona hafızasını kaybettiğini sanarak nişanlısı gibi davranıp eziyet etmeye çalışan sekreteri Lee Shin Ah arasında gelişen olaylardır.

5 Yorumlar

  1. Kore'yi ve Korelileri seviyorum; ancak dizileri sevmeme rağmen, Kore'yi ve Korelileri sevdiğim için belki dizilerini de sevebilirim. Denemem lazım. Paylaşım için emeğinize sağlıklar diler, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Dizi dinlemeyi sevdiğimden ve dinlerken başka işlere göz atar olduğumdan ing seslendirmesi olan bi tanesini izlemişim bazılarını görmedim ama bakmak lazım, tatlı komiklet güzel gidiyorlar

    YanıtlaSil
  3. Kore filmlerini ve dizilerini birçok kişi çok seviyor, ben bir türlü izleyemiyorum, uzak geliyor bana. Yeniden izlemeyi denesem mi diye düşündüm bu yazınızdan sonra:)

    YanıtlaSil
  4. hımm birkaçını izlemedim ve romantik komediler en sevdiğim tür :)

    YanıtlaSil
  5. Biraz baktıklarım var arada ama kış gelsin tam daha çok izlerim

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu