Son eklenen

Nostradamus’a Göre 2023 Yılı İçin Beklenen Kehanetler

Nostradamus ise 16. yüzyılda yaşamış olan Fransız bir hekim ve kehanetçiydi. Nostradamus'un kehanetleri, hala bugünlerde de dikkat çekicidir ve çoğu kez gerçekleştiği söylenmektedir. Kehanetlerinin arasında 2023 yılı için yaptıkları tahminler de var. 

Nostradamus Kimdir?

Nostradamus, 16. yüzyılda yaşamış olan Fransız bir hekim ve kehanetçiydi. İlginç tahminleriyle tanınan Nostradamus, özellikle 16. yüzyılda ünlü olmuştur. Onun kehanetleri hala bugünlerde de dikkat çekmektedir ve birçok insan onun gerçekten gelecek hakkında kehanetler yaptığına inanmaktadır. Nostradamus, kehanetlerini "şiirler" olarak yazmış ve bu şiirler, bugün hala yaygın olarak okunmaktadır.

Nostradamus’ Un Gerçekleştiği İddia Edilen Kehanetleri

II. Henry'nin ölümü (1559)

Büyük Londra yangını (1666)

Fransız Devrimi (1789)

Hitler’in ortaya çıkışı

J.F. Kennedy suikastı

Nostradamus’ Un 2023 Kehanetleri

Papa Francis'in istifası: Papa Francis’in görevinden ayrılacağı yerine ise skandal yaratacak birinin geleceğinden bahsedilmesi.

Bir nükleer bombanın patlaması ve iklim değişikliği: Başta Avrupa olmak üzere birçok ülkede nüfus azalmasına neden olacak bir patlama yaşanması

Mars Görevi: Kehanetlerinin bir parçasında Mars’a ışık düşeceğinden bahsetmesi ile Mars’a yapılacak olan seyahatten bahsetmesi

Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük kriz: Kehanete göre 2023 yılında daha fazla çatışma ve istikrarsızlık olacağı

Yeni dünya düzeni: Biri eril, diğeri dişil olan iki gücün birliğini ifade etmektedir. Nasıl bir ittifak olacağı merak konusudur.

3 Yorumlar

  1. 2023 için sölediklerinin iyi olanları gerçekleşsin :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Nostradamus kehanetlerini böyle yıl yıl açıklamış mı? Yoksa, genel bir şeylerden bahsetmiş olup da, bir başka astrolog bunları yıllara mı serpiştirmiş? Benim anlayamadığım şey şu, Nostradamus'un kehanetleri böyle her yeni yıla girdiğimizde devreye mi girecek? Ben zaten böyle şeylere inanmam. Gaipten haber vermek, hiçbir insana mahsus bir meziyet ve kabiliyet değil. Ancak, yine de insan ya doğruysa diye bir ikilemde kalıyor.

    Ben de 2023 yılı için kehanetinde bulunduğu olayların iyi olanları gerçekleşsin diyorum. O da sadece Mars gezegeni ile ilgili olan galiba. Diğer olayların tümü aleyhimize olan olaylar. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu