BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bayramda toplu taşıma ücretsiz. Ego'Ramazan Bayramı’nda vatandaşların ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (Otobüs, Metro, ANKARAY ve Teleferik) ile “Ramazan Bayramı” süresince 10-11-12 Nisan 2024 tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verilecektir'

1/Post a Comment/Comments

  1. Merhabalar.
    Bayramlarda toplu taşımanın ücretsiz yapılmasına karşıyım. Toplu taşıma ücretsiz diyerek gereksiz yere toplu taşıma araçları işgal ve meşgul ediliyor. Ben bayramlarda ücretli toplu taşıma araçlarını tercih etmek zorunda kalıyorum. Çünkü ücretsiz olan toplu taşıma araçlarına binmeniz mümkün değil.

    Bedavacılık bizim ruhumuza, genlerimize işlemiş, Sanki o bedava hakkı işimiz olsa da olmasa da kullanmadığımız zaman zarar ediyormuşuz gibi bir duyguya kapılıyoruz ve gereksiz yere de toplu taşıma araçlarını kullanmaya kalkıyoruz. Bedavanın tadını çıkarmamız gerekiyor, yoksa bir tarafımız eksik kalıyor.

    Demem o ki, tamamen bedava olmasın, bayramlarda herkesin kartının ücretine göre yarı yarıya uygulansın. İşte o zaman, işi olmayan boş yere toplu taşıma araçlarını kullanmaya kalkmayacaktır. Gerçekten bayram ziyareti için yollara dökülen vatandaş da rahat bir şekilde toplu taşıma araçları ile seyahat edebilecektir.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder