Son eklenen

YOUTUBEDA BAŞARILI OLMAK İÇİN 3 ALTIN KURAL

Dikkat Çekici Başlıklar

Arkadaşlar, burası çok önemli. Dikkat çekici başlıklar koymanız insanlarda merak uyandıracaktır. Mesela şöyle düşünebilirsiniz: Bir içerik üreticisi irade güçlendirmekle ilgili bir video yüklüyor ve başlığına şunu yazıyor: "İrade Nasıl Güçlendirilir?" Başkası bir içerik üreticisi ise şöyle bir başlık koyuyor: "Bu Yöntemlerle Demir Gibi İradeye Sahip Olacaksınız!" Şimdi hangisi sizin ilginizi çekti? Hangisi daha çok sizde merak uyandırdı? Hangisi sizce daha çok izlenecek? Tabii ki, ikinci içerik üreticisi. Yalan söyleyin, clickbait yapın asla demiyorum ama merak uyandırıcı başlıklar koymanız gerçekten çok önemli. Buna dikkat ederek videolar paylaşın.

Kategori Belirlemek

Evet arkadaşlar, şimdi burası çok önemli, iyi dinleyin. İstediğiniz, ilginizi çeken bir kategori bulun ve o tarz içerikler paylaşın. Diyelim ki siz kitap okumayı seven, hatta kitap yazan, şiir yazan bir insansınız, gidip de oyun videoları çok izleniyor diye oyun videoları paylaşmayın. İnsan başarılı olması için yaptığı işi sevmesi lazım ve süreklilik çok önemli. Sevmediğiniz bir kategori de nereye kadar video paylaşabilirsiniz? O yüzden, nasıl bir insansanız, hangi konuda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız, onunla ilgili içerikler paylaşın. Ayrıca, yazarların sözlerini paylaşan bir insansanız, sadece yazarların sözlerini paylaşın. Algoritma sizi bu şekilde tanımışken, bir anda oyun videosu paylaşıp algoritmanızı bozmayın!


Kaliteli İçerik Üretimi

Yanlış hatırlamıyorsam, MrBeast küçük kanalların büyümesi için şöyle bir tavsiye veriyordu: Kaliteli içerikler paylaşmaya önem verin. Beş tane kalitesiz videolara harcayacağınız zamanı, emeği kaliteli içerik yüklemeye ayırırsanız, kaliteli olan bir video, kalitesiz beş video dan size daha çok katkı sağlar. Bu yüzden, kaliteli içerik paylaşmaya önem verin.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu