Son eklenen

FORMDA TUTTURAN YİYECEKLER

AVAKADO

Kolesterol düşürücü bu yeşil sağlık bombası vücudunuzun daha dirençli ve acıya dayanıklı hale gelmesine yardımcı olur. Araştırmala avakado tüketen kadınların tüketmeyenlere göre daha az sakatlık yaşadığını gösteriyor.Günde bir dilim avakado tüketmek,şişmanlıklarından utanan kadınlar için daha enerjili ve şişmanlıkla savaşmanın en iyi yoludur.

MUZ

Potasyum deposu muzdan günde bir tane soyup yemek sizin o günkü beslenme eksikliklerinizi giderecektir. Kas kramplarının arkasındaki temel suçlu vücuttaki sodyum eksikliğidir.Araştırmalar potasyumun bu noktada önemli rol oynadığını gösteriyor ve içerisindeki karbonhidrat sayesinde enerji seviyenizi artırır.

BÖĞÜRTLEN, AHUDUDU

Amerika da yapılan bir araştırma taze vişnelerin antioksidan içeren en iyi 20 meyve arasında olduğunu gösteriyor. Böğürtlen ve ahududu beslenme stratejisi açısından mükemmel birer beslenme uzmanıdır veegzersiz sırasında radikal moleküller denilen ani ataklarla gelen kas ağrılarının önlenmesinde yardımcı olur.

HAVUÇ

Gözlerinizi kapatın ve bu çıtır çıtır lezzeti tadın. Havuçlar kompleks karbonhidratlar içerir ve bu karbonhidratlar kaslarınıza enerji sağlar,ayrıca içerisindeki potasyum kan basıncınızı ve kas kasılmalarınızı da kontrol eder.Gözlere olan olan faydası ise eskiden beri bilinen ayrı bir şifasıdır.

YUMURTA

Lütfen sarısını atmayın.bir yumurta günde 215 miligram kolesterol sağlar ve bu durum Amerikan kalp vakfının önerdiği günlük 300 miligram kolesterol sınırının altındadır.Bu da yumurtanın kolesterolü yükselttiği haberlerini yalanlıyor.Ayrıca yumurtanın sarısı tam bir demir kaynağıdır ve beyin sağlığı için çok gereklidir.Eğer egzersizlerle beyin gücünüzü artırma çabası içerisindeyseniz,kesinlikle güneş ve yumurta sarısız yapmayın ikisi de inanılmaz birer demir kaynağıdır.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu