Son eklenen

XİAOMİ REDMİ NOTE PRO TELEFON İNCELEMESİ

8 çekirdek işlemcisi olan Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefon modeli Media Tek Helio G90 T model işlemci taşıyor. Bu işlemci ile beraber 6 GB ram donanımı da taşıyan cihazın ekran boyutu 6.53 inç olarak tasarlandı ve 1080 x 2340 piksel çözünürlükteki bu ekranın inç başı piksel yoğunluğu da 395 ppi olarak karşımıza çıkmaktadır. Cihazda IPS LCD ekran teknolojisi kullanılmaktadır. Cihazın kameraları 4 adet olup ana kamerası 64 MP ve diğer sensörler ise 8+2+2 MP olarak karşımıza çıkıyor. Ön tarafta ise 20 MP kamera bulunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefon Teknik Özellikleri

4.500 mAh kapasiteli bataryası olan bu telefon modelinde pil hızlı şarj adaptörü ile dolmaktadır. USB C tipi bağlantısı da bulunan Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefon modeli çift SIM ve Volte desteği ile gelmektedir. Ekranı korumak için Gorilla Glass 5.0 ekran koruma teknolojisi olan telefonda dahili alanın 64 GB seviyede düşük tutulması sizleri meraklandırmasın. Cihazın ROM seviyesini micro SD ile 512 GB seviyeye çıkarabiliyorsunuz. Orta segmentte değerlendirilebilecek olan bu cihazda parmak izi okuyucu, pop-up selfie kamera, harika çözünürlükte bir ekran var ama cihaz yük altındayken biraz fazla ısınıyor. En azından cihazı test eden otoriteler böyle bir uyarıda bulunuyorlar. Gerçek şu ki cihazda kullanılan işlemci, oyun ve çoklu görevler için güçlendirildi, 2.05 GHz hızına erişen 2 çekirdeği öne çıkıyor. Bu da mükemmel grafikler için gerekli bir güncellemeydi. İşlemcinin en büyük yardımcısı olan Mali G76 model ekran grafik işlemcisi de oyunları kasılmadan oynamanızı sağlayacak. Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefonda 4.500 mAH kapasiteli geniş kullanım zamanı sunan bir pil bulunuyor.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefon fiyatı
Hindistan için 200 dolar olarak fiyatlandırılan bu cihaz, Avrupa ve ABD gibi noktalarda farklı fiyatlarla geliyor. Orta segment telefon modelleri için de Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefon modelinin mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü ekranı ve elektronik bileşenleri oldukça güçlü tek kusuru ise oyunlarda aşırı yüklemelerde ısınmasıdır.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu